Loading...
Sea Star 2019
Triangle

Sea Star 2019

Sea Star, zasluženo nominiran za najbolji europski festival, svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja u laguni Stella Maris, uz Welcome Party 23. i Closing Party 26. svibnja. Više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu, no treće ljeto dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu!

PROČITAJ VIŠE
POGLEDAJ MAPU
Ananas

Video

Loading...
Sea Star YouTube
Watermelon

Lokacija

Umag, gradić na sjeveru hrvatske obale s mediteranskom klimom i uskim, vijugavim ulicama je idealna lokacija za ljetne tulume koje se protežu do jutra uz koktele, nove ljubavi i prijateljstva. Zato i predstavlja savršenu lokaciju za još jedan Sea Star festival smješten u prekrasnom kompleksu Stella Maris.

Kombinacija kristalno plave lagune u sklopu Stelle Marisa, sunčanja, prelijepe arhitekture, brojnih atrakcija, novih prijateljstava i zabave u moru predstavlja idealnu formulu za još jedno nezaboravno ljeto.

Dobra povezanost Umaga s okolnim gradovima i državama regije i Europe još je jedna od prednosti ovog morskog gradića koja ga čini dodatno atraktivnim.

POGLEDAJ MAPU
Program

Program

Satnica 2019
Program 2019

Ulaznice

od 199kn

Pogledaj ulaznice
Vijesti

Vijesti

Još vijesti

Pokrovitelji