Najslušaniji francuski duo, Ofenbach, nastavlja nizati uspjehe i priznanja. Francuski je SNEP početkom tjedna objavio vijest da je singl „Overdrive“ postao platinast! Skupivši vrtoglavu brojku koja je prešla čak 30 milijuna streamova ekvivalentnih prodaji, zvjezdani je duo u svoju pozamašnu kolekciju certificiranih singlova dodao još jednu. Suradnja s Normom Jean Martine osvojila je uši i srca slušatelja i pronašla se na beskonačnom repeatu, a sada je dobila i službeno priznanje. „Overdrive“ će ovog svibnja gospodariti umaškom lagunom Stella Maris kao ultimativni hit. 

Ofenbach će na šestom izdanju Sea Star Festivala izazvati glazbenu eksploziju ljubavi, a osim zvjezdanog dua u lagunu će stići i eurovizijski favoriti Baby Lasagna i Angelina Mango te globalni hitmaker John Newman (Hybrid DJ set), buntovna Victoria iz benda Måneskin, najveći partymaker Hot Since 82, talijanska techno vladarica Deborah De Luca, uspješni kalifornijski DJ i producent Ian Asher, zanosni INIKO, regionalna senzacija Joker Out i koncertna atrakcija Buč Kesidi. U Umag stiže i opaki trap-gang koji reprezentiraju Senidah, Devito, Kuku$, Grše i niz atraktivnih artista. Zvjezdana će postava zasjati u zanosnoj umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja 2024. godine. Limitirane povoljnije ulaznice po cijeni od 49 eura u prodaji će biti najkasnije do 15. travnja ili ranije, ukoliko se kontingent rasproda!

Francuski je SNEP (Syndicat national de l’édition phonographique), odnosno francuska diskografska organizacija, ovaj tjedan objavila veselu vijest – Ofenbach je prešao veliku brojku od 30 milijuna streamova koji su ekvivalentni prodaji pjesme „Overdrive“ i u svoju pozamašnu kolekciju dodao još jedan dragulj. Važna je ovo suradnja i za Normu Jean Martine koja se nakon teškog perioda ponovno posvetila glazbi zahvaljujući Ofenbachu koji je u njoj prepoznao zvjezdani potencijal. Ovaj je banger njihova druga suradnja, prvu je suradnju s Normom Ofenbach ostvario 2021. godine na pjesmi „Head Shoulders Knees & Toes“ koja je također obarala rekorde slušanosti. 

Za Ofenbach ovo nije prvo takvo priznanje. „Overdrive“ je njihov četvrti platinasti singl, dok su pjesme „4U (Acoustic)“ i „Rock It“ certificirane zlatnim, a „Wasted Love“, „Paradise“, „Head Shoulders Knees & Toes“, Katchi“ i „Be Mine“ dijamantni singlovi. Ofenbach su globalno najpoznatiji francuski DJ duo, vlasnici su nekih od najvećih svjetskih hitova današnjice, a njihovi megahitovi broje preko tri milijarde streamova. 

Ofenbach će se u magičnoj umaškoj laguni Stella Maris na otvorenju ljeta pridružiti eksplozivnom lineupu šestog izdanja Sea Star Festivala. Uz Ofenbach, na pozornice slijeću brojne svjetske i regionalne zvijezde među kojima su John Newman (Hybrid DJ set), Victoria, Hot Since 82, Deborah De Luca, Ian Asher, INIKO, Joker Out i Buč Kesidi, eurovizijske senzacije Baby Lasagna i Angelina Mango te nepokolebljivi trap-gang u koji su već uskočili Senidah, Devito, Kuku$, Grše, tam & Jymenik, Rouzi, Zevin i Thicc Boi

Sea Star Festival prizvat će sunce u umaškoj laguni od 23. do 26. svibnja 2024. godine. Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak i subota, odnosno 24. i 25. svibnja. Četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party

Aktualne cijene ulaznica najkasnije do 15. travnja!

Festivalske ulaznice dostupne su po promo cijeni od 49 eura s popustom od 30% u odnosu na finalnu cijenu. U prodaji su i jednodnevne ulaznice po promo cijeni od 29 eura, a kupiti se mogu online na službenoj stranici Sea Star Festivala, na prodajnim mjestima te u sustavu Entrio

Ovogodišnji Sea Star Festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.