SEA STAR FESTIVAL LOKACIJA

Buđenje festivalskog ljeta!

Umag spaja prekrasno plavo Jadransko more, bogatu kulturnu povijest barokne i renesansne kulture, prirodu koja ostavlja bez daha i gastronomiju koju je prepoznao cijeli svijet. Ono što Istru čini omiljenom destinacijom je njezina prirodna i netaknuta ljepota udaljena svega nekoliko sati vožnje iz gotovo bilo kojeg dijela Hrvatske i Slovenije, ali i sjeverne Italije i južne Austrije.

Umag

Od 2017. cjelokupnoj turističkoj ponudi priključio se i najbolji glazbeni festival u ovom dijelu Europe – Sea Star Festival. Umag i Istra tako su stavljeni na mapu najvažnijih festivala, koji svake godine u ovaj gradić dovedu desetke tisuća mladih iz cijelog svijeta.

Umag, fotografisano sa dronom

Stella Maris laguna

S ugodnim proljetnim i ljetnim temperaturama, blagom mediteranskom klimom, kristalno čistim morem i kampom koji se nalazi tik do festivalske lokacije, Stella Maris laguna idealna je lokacija za nezaboravne ljetne noći. Prije nego cijela jadranska obala postane dom za strance iz cijelog svijeta, buđenje ljeta događa se upravo na prekrasnoj istarskoj obali, u šarmantnom gradiću Umagu.

Vikend izlet

Umag se može pohvaliti brojnim kulturnim sadržajima, koje definitivno predvodi Sea Star Festival. Spoj prekrasne prirode, cjelodnevnog kupanja na plaži i najboljeg glazbenog programa navečer čini super formulu za idealan vikend. Obavezno probajte lokalne gastronomske specijalitete uz najbolja svjetska maslinova ulja i nagrađivana vina.