Posljednje ažurirano: 18.12.2019.

EMC d.o.o. (adresa: Ribnjak 12-14, 10000 Zagreb, Hrvatska; email: [email protected]), www.seastarfestival.com u daljem tekstu Web stranica) se trudi pružiti Vam što kvalitetniju uslugu, prilagođenu upotrebi što većeg broja korisnika. Da bi u ovome bili što efikasniji, prikupljamo sljedeću vrstu informacija:

Javni podaci

Načelno, moguće je koristit’ Web stranicu bez otkrivanja Vašeg identiteta ili drugih podataka koji se odnose na njega.

Prilikom posjete Web stranici, prikupljamo podatke koji evidentiraju korisnike i oni nisu dovoljni za identifikaciju određene osobe, već služe kao statistički pokazatelji za poboljšanje kvaliteta pružene usluge. Takve informacije mogu biti broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na stranici, tip računala, tip mobilnog uređaja, tehničke informacije o internetskoj vezi koju korisnik koristi, operativni sustav, isporučiltelj internet usluge i samo IP adresu dodijeljenu od strane internet isporučitelja koja je različita za svakog korisnika.

Osobni podaci

Prilikom svakog kontakta putem kontakt formulara, kontakt maila, direktnog poziva i društvenih mreža možemo od Vas tražiti osobne podatke, odnosno ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona i adresu. Na ovaj način ostvarujemo efikasnu komunikaciju s Vama kako bismo Vam odgovorili na sve moguće upite.

Obrada podataka

EMC d.o.o. zadržava pravo prikupljanja i dijeljenja podataka unutar pravnih osoba i drugih subjekata koji su organizatori, sudionici i suradnici u organizaciji festivala i drugih manifestacija i aktivnosti koje se organiziraju i realiziraju pod brendom EXIT i/ili u vezi s istim, kao i s trećim osobama u informativne, promotivne i marketinške svrhe. Ovo radimo da bismo poboljšali cjelokupno iskustvo i rasteretili od dvostrukog zahtjeva za pružanje istih podataka, u cilju potvrde točnosti u samim bazama.

Sigurnost i čuvanje podataka

Zaštita podataka je integrirana u sam dizajn Web stranice, a postavke privatnosti postavljene su na podrazumijevani visoki nivo. Sva komunikacija između korisnika i Web stranice odvija se putem sigurnog šifriranog protokola (https).

Obrada vaših osobnih podataka vršit će se u skladu s propisima za zaštitu osobnih podataka u Hrvatskoj, podrazumijevajući sve propisane tehničke i organizacijske mjere za osiguravanje povjerljivosti i zaštite u procesu obrade osobnih podataka koje imamo.

EMC d.o.o. ima obavezu čuvati sve povjerljive informacije prilikom obavljanja svojih djelatnosti i primjenjuje mjere sigurnosti za prikupljanje, čuvanje i obradu informacija radi zaštite od neovlaštenog pristupa, izmjene, otkrivanja ili uništavanja vaših osobnih podataka, kao i za to da osobni podaci mogu biti otkriveni samo nadležnim organima u postupku predviđenom zakonom.

Podaci koje ostavljate čuvaju se u određenom vremenskom periodu, to jest ne duže od perioda gdje je to neophodno. Tijekom ovog perioda zadržavate sva svoja prava kao što su prava pristupa, ispravke, brisanja, ograničavanja obrade, prijenosa, prigovora i pravo da se ne podliježe automatiziranom odlučivanju, uključujući i pravljenje profila.

Kolačići (cookies)

Kada posjetite Web stranicu šalje se jedan ili više kolačića (mala datoteka koja se sastoji od niza koda) Vašem računalu, i oni predstavljaju jedinstvenu identifikaciju Vašeg preglednika. Web stranica t koristi kolačiće kako bismo poboljšali kvalitetu usluga tako što čuva korisnička podešavanja i prati posjete korisnika.

Informacije o posjetama

O