Posljednje ažurirano: 18.12.2019.

Hvala što ste posjetili službenu internetsku prezentaciju Sea Star festivala. Vaš pristup, kao i korištenje Sea Star internetske prezentacije (u daljem tekstu: Web stranica) podliježe uvjetima korištenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast.

Pristupom i korištenjem Web stranice prihvaćate bez ograničenja ove uvjete korištenja. Ako ne prihvatite ove uvjete bez ograničenja, molimo Vas da napustite ovu Web stranicu.

Pristup Web stranici podložan je dolje navedenim uvjetima i odredbama:

Uvjeti korištenja informacija

Sve informacije dostupne na ovoj Web stranici isključivo su informativnog karaktera i ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim osobama.

Informacije koje EMC d.o.o. (adresa: Ribnjak 12-14, 10000 Zagreb, Hrvatska; email: [email protected]) objavljuje na ovoj Internetskoj prezentaciji smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja. EMC d.o.o. može u svakom trenutku, bez prethodne najave ažurirati postojeće ili dodati nove informacije na ovoj Internetskoj prezentaciji.

EMC d.o.o. ne garantira da će Web stranica funkcionirati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je Web stranica kompatibilna s vašim hardverom ili softverom. Informacije dane na ovoj Web stranici ne treba tumačiti kao savjete za donošenje odluka bilo koje vrste. Ako postoje nejasnoće prilikom Vaše upotrebe Web stranice, molimo Vas da nas kontaktirate putem kontakt stranice.

Vlasništvo sadržaja

Kompletan sadržaj, odnosno tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na Web stranici (u daljem tekstu: sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo EMC d.o.o. ili su na Web stranici postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlaštenog nositelja prava. Korištenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uvjetima korištenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. EMC d.o.o. će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj mjeri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Izuzeće od odgovornosti

Upotrebom ove Web stranice suglasni ste da ju koristite na vlastitu odgovornost. EMC d.o.o., niti bilo koja povezana ili zavisna pravna osoba ili ogranak, zaposleni ili rukovodilac, kao ni bilo koja treća osoba angažirano od strane EMC d.o.o. u kreiranju, proizvodnji ili postavljanju i održavanju sajta nisu odgovorni za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu, indirektnu ili posljedičnu štetu, kao i bilo koju drugu štetu koja nastane iz korištenja ili je u nekoj vezi sa korištenjem Web stranice ili njenog sadržaja, bilo da je šteta zasnovana na ugovoru, da je izvanugovorna ili deliktna, čak i pored nečijeg upozorenja da šteta može nastati. Imajte na umu da neke okolnosti kao i nadležnost određenih državnih organa ne dozvoljavaju izuzeća odgovornosti za nastupanje od određenih šteta, tako da se neka od gore navedenih izuzeća ne moraju odnositi na Vas.

Linkovi sa Web stranica trećih osoba

Web stranica sadrži linkove drugih internetskih stranica čiji vlasnik ili korisnik nije EMC d.o.o.. Takvi linkovi su osigurani isključivo da bi Vama pružili što više informacija. EMC d.o.o. ne kontrolira i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili sigurnost ovih Web stranica. EMC d.o.o. ne kontrolira sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim web stranicama. Ako uspostavite vezu s takvim internetskim stranicama preko linka na našoj web stranici, to činite na vlastiti rizik i bez suglasnosti EMC d.o.o..

Privatnost

Svi osobni podaci (npr. vaše ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) koje ostavite na Web stranici putem elektronske pošte ili na neki drugi način, koristit će EMC d.o.o. u skladu s politikom privatnosti Web stranice.

Bilo koja druga priopćenja ili materijali koje prenesete na Web stranicu, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i slično, neće se smatrati povjerljivim informacijama niti će biti zaštićeni.

Ograničenje pristupa

EMC d.o.o. zadržava pravo, prema vlastitoj odluci, da vam zabrani pristup ovoj Web stranici ili nekom njegovom dijelu bez prethodnog upozorenja.

Promjena/revizija uvjeta korištenja

EMC d.o.o. zadržava pravo da bez prethodne najave promjeni Uvjete korištenja. Svaka promjena Uvjeta korištenja će biti naglašena na samom početku ove stranice. Vi ćete automatski biti obavezani novim uvjetima korištenja sadržanim u izmjenama, te bi iz tog razloga trebalo periodično posjećivati ovu stranicu radi upoznavanja s trenutnim uvjetima upotrebe. Ove uvjete upotrebe ne možete promijeniti vi, osim ako se s time izričito ne suglasi EMC d.o.o..