Šesto izdanje Exitovog Sea Star Festivala zaokružilo je Electronic Paradise – svoj vrući techno program u magičnoj umaškoj laguni Stella Maris! Ranije objavljenim headlinerima ARTBAT-u, Debori De Luca, Hot Since 82 i Victoriji pridružio se čak 21 artist. Na Nautilis areni nastupit će prejaka techno imena – Estella Boersma, DJ Jock, Katalina, DJ Gumja i Lucius Light, a Electric Waves stageom će zavladati sjajni elektro mađioničari koje predvode Inner Sense, Marcel, Pablo Panda i Kali.

Novih izvođača ima i u drugim žanrovima Sea Stara! U ovogodišnji lineup upisali su se i neponovljivi trap pop čarobnjak koji je kabrioletom uletio u trap-gang postavu – z++, rock alt live senzacija Keni Nije Mrtav, regionalni EDM heroji Vanillaz, kao i glazbenici koji će nastupiti na Welcome Dayu kao dio programa CACAO Я:EVOLUTION – Mose, Tebra, Mr. Forest i Donnie Darko.

Svi će oni zajedno otvoriti ljeto u Umagu, na šestom Sea Star festivalu, od 23. do 26. svibnja 2024. u društvu velikih imena među kojima su Offenbach, John Newman (Hybrid DJ set), INIKO, Joker Out, Buč Kesidi, Baby Lasagna, Grše, Kuku$, Senidah, Devito, Angelina Mango, Ian Asher, Tam & Jymenik, Rouzi i mnogi drugi. U manje od mjesec dana do festivala u tijeku je i omiljena prodajna akcija „Kupi 4, zgrabi 5“, u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobiva na poklon. Aktualne cijene ulaznica za predstojeći Sea Star na snazi će biti do petka, 10. svibnja do kraja dana!

Nizozemska DJ-ica i producentica Estella Boersma na Sea Star donosi svoj zvuk koji kombinira techno, EDM i breakbeat. Osim nje, na Nautilis stage stiže i splitsko čudo, produktivni i omiljeni DJ Jock, koji u svom stvaralaštvu ruši sve žanrovske barijere. Pozitivnu energiju i glazbu koja obuhvaća sve od housea do techna i cross-genre setova po Nautilisu prosipa moćna mlada DJ-ica Katalina, a za hardgroove i hard techno pobrinut će se tvrdi slovenski producent i DJ Gumja, kao i član Kibernet Kriminalitat kolektiva Lucius Light.

Na Electric Waves pozornici u petak će se izredati izvrsna imena: Inner Sense (sjajan dvojac i uzdanice EXIT Soundscape labela), Pablo Panda, Kali, Ivan Erjavac, Samo Tako b2b Korak i DBFB. Električni lineup stagea u subotu će upotpuniti Marcel, Ana Uzelac b2b DJ Evan, Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić

lajnap_ElectronicParadise_1x1

Osim svježe najavljenog Electronic Paradise programa, proteklog je tjedna u trap-gang program Sea Stara drito iz Retfatlante uskočio višestruko nagrađivani autor, producent i treper z++. On će otvoriti ljeto 2024. nizom megahitova poput „Sedmo nebo“, „Dijamanti“, „Kabriolet“, a atmosferu će nabrijati tvrdim numerama kao što su „MOSHPIT“, „ŠNiT“, „Ulice“ i „Adrenalin“. Osim njega, lineupu se priključila i nova koncertna senzacija Keni nije mrtav (Serbia Creates Music). Svoju su karijeru započeli prvijencem „Ajmo da plešemo“, a nakon nastupa u finalu Pesme za Evroviziju s pjesmom „Dijamanti“ zaludjeli su fanove diljem regije. 

Vanillaz, ili kako se sami nazivaju Balkan Brothers, zavladat će Main Stageom! U posljednjih su nekoliko godina osvojili brojne internacionalne pozornice, među kojima su MTV Europe, Kings Day Netherlands, Miami Music Week, Umaginton, ATP, Ultra Europe, Ultra Korea i Ultra Singapore.

Šesto izdanje Sea Star Festivala održat će se u očaravajućoj umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja 2024. godine. Kao i dosad, četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party, dok će glavni dani festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja. Za dobrodošlicu će se na Welcome Day partyju u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima kao dio CACAO Я:EVOLUTION programa pobrinuti eterični maestro svjesne glazbe – Mose. Za idilično će se otvorenje magičnog festivala uz Mosea pobrinuti i ekstatični Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko

Aktualne cijene ulaznica najkasnije do 10. svibnja! Počela i omiljena prodajna akcija!

Festivalske ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 54 eura, dok je jednodnevne ulaznice moguće kupiti po 29 eura s popustom od 30% na finalnu cijenu. Ove cijene na snazi će biti do petka, 10. svibnja do kraja dana, nakon čega se povećavaju! Krenula je i omiljena akcija „Kupi 4, zgrabi 5!“ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta ulaznica dobiva na poklon. 

Ulaznice su dostupne ovdje, na svim prodajnim mjestima ili u sustavu Entrio

Ovogodišnji Sea Star Festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.