Newsflash donosi svježe i uzbudljive vijesti o izvođačima šestog izdanja Sea Star Festivala.

Angelina Mango posjetila je Zagreb i nastupila u HRT-ovom showu, Baby Lasagna fanove je počastio jedinstvenim merchom, John Newman objavio je treću epizodu serijala IN LIFE, Grše je s „Dalmatinom“ već prvi u trendingu, a dio Sea Starovog trap-ganga proteklog je vikenda oduševio zagrebačku publiku svojim nastupima, a u magičnoj ćemo umaškoj laguni s njima prizivati sunce za samo 30 dana! 

Angelina Mango: Talijanska zvijezda posjetila Zagreb i nastupila u showu Zvijezde pjevaju

Pobjednica 74. Sanrema i talijanska predstavnica i jedna od eurovizijskih favoritkinja Angelina Mango ovog je vikenda posjetila Zagreb! Angelina je svoj hit „La noia“ izvela u showu Zvijezde pjevaju i zasjala na pozornici pred zagrebačkom publikom.  

Baby Lasagna: Neodoljivi MEOW! merch 

Trenutno najveća hrvatska glazbena senzacija, Baby Lasagna, počastio je svoje obožavatelje posebnim merchom i proslavio svoje mačke. Branka, Stipe i Gertruda postali su umjetnička inspiracija na dizajnu majica i čarapa koje su se rasprodale u rekordnom roku. Srećom – nova je tura mercha dostupna u Rockmarku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

John Newman: Vani je treća epizoda serijala IN LIFE

John Newman ponovno omogućuje svojim fanovima da zavire iza kulisa. U trećoj epizodi serijala IN LIFE u kojemu snima svoj život na turneji obožavatelje vodi najveći azijski glazbeni festival Sunburn te brazilski Tomorrowland. 

Deborah De Luca: „HARD POP“ stiže u svibnju! 

Nepokoriva techno kraljica i vladarica DJ pulta, Deborah De Luca, najavila je svoj novi album. „HARD POP“ stiže 21. svibnja, samo nekoliko dana prije nego što napokon stane na stage Sea Star Festivala! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deborah De luca (@deborahdeluca)

Grše: Novi singl i spot prvi u trendingu!

Triljski reper ne prestaje nizati hitove i obarati rekorde! Prije samo tjedan dana objavio je novi singl i spot „Dalmatino“ kojim najavljuje novi istoimeni studijski album i već je prikupio preko 630 tisuća pregleda te zauzeo prvo mjesto u YouTube trendingu. Grše je pjesmu premijerno izveo i u krcatom Domu sportova na Dritu X. 

Kuku$, Rouzi i Grše: Dio #SSF2024 trap-ganga zaludio publiku u rasprodanom Domu sportova

Proteklog se vikenda u zagrebačkom Domu sportova održalo deseto izdanje najvećeg festivala trap izvođača. Euforičnu su publiku standardno zaludjeli Kuku$ i Grše, dok je Rouzi uz sing-along dokazao da je nova velika trap zvijezda!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rouzi (@akarouzi)