Newsflash donosi svježe i uzbudljive vijesti o izvođačima šestog izdanja Sea Star Festivala.

ARTBAT je svoj groundbreaking collab s Arminom van Buurenom izveo uživo, Hot Since 82 predstavio je novi singl, John Newman teasea svoje fanove na društvenim mrežama i najavljuje novu glazbenu eru, INIKO se pripremaju za svoju veliku turneju, Joker Out se vratio kući i najavio novi album, Senidah ima novi plesni hit, Grše je okrunjen Porinom i Cesaricom, a do početka šestog izdanja Sea Stara i otvaranja ljeta dijeli nas samo 45 dana!

ARTBAT: Bombastični collab s Arminom van Buurenom uživo na Ultri u Miamiju

Nakon što su svojim collabom na singlu „Take Off“ fanove diljem svijeta bacili u delirij, ARTBAT se na stageu pridružio Arminovom setu na Ultri u Miamiju. Legendarni Armin van Buuren na svom je Instagramu podijelio isječak atmosfere koja je zavladala festivalom. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Armin van Buuren (@arminvanbuuren)

Hot Since 82: Novi vrući singl „Reach Out“ 

Hot Since 82 novi je singl na svom Instagramu najavio novom press fotkom. Radi se o pjesmi „Reach Out“ koju je objavio za vlastiti label Knee Deep In Sound. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot Since 82 (@hotsince82)

John Newman: Teaseri, novo poglavlje i ljetna turneja! 

Megapopularni John Newman na svojim je društvenim mrežama misterioznim teaserima i fotografijama najavio novo poglavlje. Uz to, popularni je hitmaker najavio i ljetnu turneju, a dva su od čak 14 najavljenih datuma, 25. svibnja i 13. srpnja, rezervirani za Sea Star i EXIT Festival! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Newman (@johnnewmanmusic)


INIKO: Kreće The Awakening Tour u sklopu kojeg stižu i na Sea Star Festival!

INIKO u ponedjeljak, 8. travnja kreću na svoj veliki The Awakening Tour. U prvih će mjesec dana turneje obići američke klubove s početkom u Bostonu, a drugi će dio sredinom svibnja nastaviti u Njemačkoj, nakon čega će zablistati i na umaškoj pozornici Sea Star Festivala. Uzbuđeni kantautori odbrojavanje do turneje započeli su acapella izvedbom pjesme „333“, koja će se naći na setlisti, na svom Instagramu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INIKO (@in.iko)

Joker Out: Povratak kući i najava trećeg albuma 

Regionalna koncertna senzacija Joker Out vratila se sa svoje velike europske turneje. Slovenski su miljenici u 27 dana održali čak 19 koncerata u 12 europskih država, a po povratku kući najavili su povratak u studio i snimanje trećeg albuma čija je objava planirana za rujan. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)

Senidah: Novi plesni hit! 

Senidah je u suradnji s Cazzafurom objavila novi plesni hit „Greh“. Cazzafura je Senidin dugogodišnji producent, a osim teksta koji potpisuju Senidah, Cazzafura, KIMMV i Diinzo, Cazzafura je producirao pjesmu, dok je Rodah zaslužan za master. Glazbu su zajedno napravili Senidah, Tadej Košir i Cazzafura. Na „Greh“ plešemo u svibnju u magičnoj laguni! 

Grše: Triljski reper u suradnjama s Miach okrunjen Porinom i Cesaricom 

Triljski reper uživa na vrhu. Gršina je suradnja s Miach na pjesmi „Led“ dobila najveće priznanje struke – Porina za Najbolju vokalnu suradnju. No Cesarica za koju je izglasana „Fantazija“ kao Hit veljače, ali i gotovo 10 milijuna pregleda na YouTube-u dokazuju da je ovaj duo zaludio i publiku.