Na druženju s medijima održanom u zagrebačkom Swanky Monkey Gardenu službeno je predstavljen Addiko Bank kao generalni sponzor Sea Star Festivala. Na točno 50 dana prije početka festivala, jak line up u Stella Marisu upravo je pojačan velikim partnerom koji će svojim angažmanom podići kvalitetu prvog izdanja festivala.

Okupljenima su se na početku konferencije za medije obratili Dušan Kovačević, direktor i osnivač EXIT Festivala i Maja Čulig, direktorica marketinga Addiko Grupe.

Dušan Kovačević je druženje započeo riječima: “Jako smo zadovoljni i jako pozitivno iznenađeni prijemom publike i medija koji smo doživjeli u Hrvatskoj. U odnosu na početni kapacitet festivala od 10 tisuća ljudi, on je više nego dupliran, te očekujemo da će 20-25 tisuća ljudi proći festivalom” i zatim naglasio “Suradnja s Addikom znači jako puno, snažni partneri su dio uspjeha festivala. Hvala im što su bili hrabri da uđu u sponzorstvo festivala na najvišoj razini već u prvoj godini održavanja.”

“Addiko je kao moderna, jednostavna i izravna banka prepoznala ideju i ovim sponzorstvom dala višegodišnju podršku Sea Star Festivalu, i EXITu kao jednom od najvećih festivalskih brandova, ne samo u Hrvatskoj i regiji, nego u cijeloj Europi. S obzirom da smo u poslu fokusirani na zadovoljstvo klijenata tako nam je jako važno i da svim posjetiteljima festivala osiguramo brze i lako dostupne financijske usluge na licu mjesta. Osiguranjem potrebne infrastrukture doprinijet ćemo kvaliteti festivala, a posjetitelji će moći bezbrižno uživati u odličnoj atmosferi i glazbi”, istaknula je Maja Čulig.