Bezgotovinsko plaćanje – Revolucionarni platni sistem (RPS) – postalo je standardna praksa na svim glavnim svjetskim festivalima, a EXIT je bio prvi festival u regiji koji je prihvatio ovo napredno platno rješenje. Koristeći RPS karticu možete platiti piće, hranu i festivalske suvenire.

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE:

1. KORAK: KUPI SVOJU KARTICU i DOPUNI JE
Svoju karticu možeš kupiti na bilo kojoj blagajni sa oznakom TOP UP i napuniti je određenim novčanim iznosom. Raspoloživi iznos na kartici će biti umanjen za 10 kuna za iznos kupljene kartice.

2. KORAK: IZABERI PROIZVOD
Nakon što si naručio svoje omiljeno piće ili hranu, plaćanje izvrši jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku. Prislanjanjem kartice na čitač, iznos narudžbe će automatski biti skinut s tvoje kartice.

3. KORAK: PROVJERI STANJE
Preostalo stanje na kartici možeš provjeriti u bilo kom trenutku tako što ćeš nasloniti karticu na čitač kartica na bilo kojem šanku. Pažnja! Obrati pažnju da u trenutku provjere stanja nitko ne plaća svoju narudžbu kako ne bi platio nečiju narudžbu.

4. KORAK: REFUNDIRAJ
Ako nisi potrošio sav iznos s kartice, na bilo kojoj blagajni možeš refundirati sredstva sa kartice uključujući i 10 kuna za iznos kupljene kartice. Maksimalan iznos koji možeš refundirati je 500kn.