Ogroman interes za Sea Star, prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon dvogodišnje pauze, u Umag će 27. i 28. svibnja dovesti na desetine tisuća fanova iz više od 40 zemalja svijeta, a uz navalu na ulaznice ogromna je potražnja za smještajem u gradu i okolici. Organizacijski tim potrudio se, kroz svoju turističku agenciju EXIT Trip, osigurati dodatne smještajne jedinice koje se mogu rezervirati na na službenoj stranici Sea Stara, a očekuje se da će i one biti brzo zauzete.

Lansiranje hrvatske i europske festivalske sezone na krilima jakih headlinera koje predvode Iggy Azalea, Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Senidah, Konstrakta i Topic bit će ujedno i uspješno lansiranje ovdašnje nove turističke sezone s obzirom na izuzetno velik broj gostiju koji su najavili svoj dolazak u Umag i Istru.

FESTIVAL S DALEKO NAJBOLJIM SMJEŠTAJEM I CIJENAMA NA JADRANU!

Osim fantastične atmosfere i ljetnog ugođaja uz nastupe globalnih superstarova i vodećih regionalnih zvijezda jedna od glavnih odlika Sea Star su fantastični, raznovrsni i visokokvalitetni smještajni kapaciteti Plave lagune, po čemu je ovaj festival vjerojatno najbo