Sea Star festival predstavlja Sea Star karticu koja je opremljena suvremenom beskontaktnom tehnologijom. Koristeći karticu za bezgotovinsko plaćanje možete platiti piće, hranu i festivalske suvenire. Svoju karticu možete kupiti na bilo kojoj blagajni na festivalu s oznakom TOP UP i napuniti je određenim novčanim iznosom. Depozit pri prvoj uplati iznosi 1,5 EUR, minimalan iznos prve uplate je 5 EUR, a maksimalan 500 EUR. Svaka sljedeća uplata zaokružuje se na 1 EUR (npr. ne može se uplatiti 7,5 EUR).

Nakon što naručite svoje omiljeno piće ili hranu platiti možete jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku, na čitaču možete i prisloniti svoju karticu u bilo kojem trenutku kako biste provjerili stanje. Obratite pažnju da u trenutku provjere stanja nitko ne plaća svoju narudžbu kako se iznos ne bi skinuo s vaše kartice.

REFUNDACIJA

Sredstva s kartice mogu se refundirati u bilo kojem preostalom iznosu, a refundacija se mora obaviti prije napuštanja festivala, ili u nedjelju 21.05. do 18h na lokaciji u blizini pozornice Electric Waves.