Nakon sezone u kojoj je službeno postao drugi najposjećenijih hrvatski glazbeni festival umaški Sea Star i u 2023. nastavlja s fantastičnim rezultatima. Malo više od dva mjeseca prije održavanja prodano je dvije trećine kapaciteta, a prema Entriovoj službenoj top listi prodaje Sea Star je trenutno najprodavaniji događaj u Hrvatskoj!

Uz finiš internacionalne kampanje, koja sada dosiže svoju punu snagu, za očekivati je da će nadolazeće izdanje prestići sva dosadašnja, pa čak i ono iz rekordne, premijerne premijerne 2017. Upravo ta prva godina bila je uzor i za stvaranje baze line upa za ovogodišnje jubilarno, peto izdanje. Electro punk velikani The Prodigy 2017. bili su prvi headliner Sea Stara, a u 2023. mu se vraćaju u sklopu apsolutno najtraženije svjetske turneje. 

Publika Sea Stara u Umag će se uputiti iz više od 35 zemalja porazbacanih po nekoliko kontinenata. Osim domaće prednjače fanovi iz Slovenije, Italije, Njemačke, Austrije, Nizozemske, Velike Britanije, Belgije, Španjolske Češke, Slovačke, Mađarske, Skandinavije i zemalja regije, no ulaznice su se prodale i u SAD-u, Kanadi, Brazilu, UAE-u, Izraelu, Egiptu, Australiji, Novom Zelandu, kao i na Tajlandu. I smještajni kapaciteti se pune velikom brzinom. Na službenoj stranici festivala dostupna su ostala mjesta u festivalskom kampu, apartmanima Polynesia i Katoro te sobe u hotelu Residence Garden Istra, a cijene se kreću već od 10 eura po osobi po noćenju.