Donosimo još jedan pregled glazbenih vijesti izvođača koji stižu na jubilarno peto izdanje Sea Star Festivala!

Njemački producent i hitmaker Robin Schulz svoj aktualni singl predstavlja i u remix izdanjima, triljski reper Grše s novim je videospotom zauzeo visoku poziciju YouTube Trending charta u Hrvatskoj, slovenska rap/r&b glazbenica Masayah objavila je debitantski album, Joker Out su oduševili obradom hit-singla “Flowers”, a Nika Turković dala je glas glavnoj junakinji u animiranom filmu koji uskoro kreće s projekcijom.

Robin Schulz: Aktualni singl “Sweet Goodbye” u remix izdanjima 

Prije nekoliko tjedana, njemački hitmaker Robin Schulz objavio je novi singl “Sweet Goodbye”, ultimativnu himnu za nadolazeće beskrajne ljetne noći provedene na plesnim podijima, a sada je vrijeme da pjesmu upoznamo i kroz remixeve. Jedan od najnovijih je onaj iz producentske radionice SLVR-a.

Masayah: Objavljen debitantski album

Slovenska rap/r&b glazbenica Masayah objavila je prvi studijski album. Naslovljen “Zavedno” (prijevod: Zauvijek), izdanje donosi 13 pjesama, a na krilima svog debi-albuma stiže i na Sea Star Festival.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Masayah (@m_a_s_a_y_a_h)

Grše: S novim singlom u YouTube Trendingu u Hrvatskoj

Triljski reper i jedno od vodećih imena hrvatske rap scene nove generacije – Grše, kao prvi ovogodišnji novi singl objavio je pjesmu “Mamma Mia”, a prateći video dosegnuo je i #4 na YouTube Trendingu u Hrvatskoj.

Joker Out: Obrada hit-singla “Flowers”

Uoči nastupa na Eurovision Song Contest, slovenska indie rock senzacija Joker Out objavila je cover svjetskog hit-singla “Flowers” Miley Cyrus.

Nika Turković posudila glas u crtiću “Mavka: Čuvarica šume”

Mlada hrvatska kantautorica Nika Turković dala je glas glavnom liku Mavka, u hrvatskoj adaptaciji animiranog filma “Mavka: Čuvarica šume”, koji krajem travnja započinje s prikazivanjem u kinima.