Kao i u tri uspješne godine festivalsko ljetno buđenje u svibnju 2022. započeti će sa Sea Star festivalom u Umagu! EXIT tim, u dogovoru s izvođačima i partnerima, a sve u cilju osiguravanja maksimalno sigurnog događaja, prebacio je održavanje festivala na 2022. i potvrdio nastupe svih dosad objavljenih headlinera!

Hip hop legende Cypress Hill praćeni s Amelie Lens, Meduzom, Dubioza Kolektivom i Umekom te cijelim nizom glazbenika najavljenih još za 2020. nastupit će 27. i 28. svibnja 2022. u umaškoj laguni Stella Maris.

Novi festivalski termin ponovo će pomaknuti početak turističke sezone na kraj svibnja i na brojne pozornice, smještene tek nekoliko metara od mora, dovesti fantastična glazbena imena koja već neko vrijeme imaju Umag zapisan u svojim kalendarima.

Jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens, talijanska hit senzacija Meduza, najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv, slovenski elektronski mag Umek i prvo rap ime regije Vojko V predvode tako i dalje prvi veliki festival godine. Njima uz bok nastupe su ponovo potvrdili Vojko V, Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i Rasheed, dok se još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima.

U prodaji se već nalaze ulaznice i smještaj po promo cijeni, kao i jedinstveni blagdanski turistički paket. Kompletna ponuda može se pronaći ovdje.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.