John Newman, jedan od headlinera drugog dana Sea Star Festivala i najsjajnijih zvijezda pop i soul glazbe, zablistat će na Tesla Main Stageu ovoga svibnja u impresivnoj laguni Stella Maris u Hybrid DJ setu. Bit će to drugi put da ovaj fantastični glazbeni multitasker nastupa u Hrvatskoj. DJ, producent i kantautor svojim će jedinstvenim stilom i globalnim megahitovima uveličati šesto izdanje festivala i s publikom uplesati u ljeto.

Uz Johna Newmana, na glavnoj će pozornici nastupiti i dosad najavljeni Ofenbach, Ian Asher, INIKO, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, Joker Out i Buč Kesidi. Osim na Sea Star, John Newman u srpnju stiže i na EXIT festival u Novi Sad. U ponudi su trenutno ulaznice po promo cijeni od 44 eura, uz čak 40% popusta na finalni iznos, što je cijena koja će biti najkasnije do 5. ožujka ili ranije, ukoliko se količine rasprodaju.

John Newman jedan je od globalno najistaknutijih pop vokala današnjice. Iako je njegov scenski proboj uslijedio nakon suradnje s Rudimentalom na pjesmi