Prije još jednog ukazanja na velikoj pozornici Sea Stara, hip hop mag Vojko V pokazao je javno dijelić svoje druge životne uloge i objavio prvu slikovnicu za djecu. Nazvana po njegovom megahitu “Ne može”, donosi konkretne i snažne poruke ovog mladog oca za situacije kada svako dijete treba znati reći – ne može.

Sjajne ilustracije slikovnice potpisuje Lucija Bužančić, ilustratorica, animatorica i povjesničarka umjetnosti iz Splita. Vojkovi edukativni stihovi namijenjeni su djeci od dvije do sedam godina, no u njima se mogu pronaći svi:

Nitko na svijetu, koliko god velik i jak
ne smije bol nanositi djeci
Ako ti netko nanosi bol to je loš znak,
izbori se hrabro i glasno ti reci
NE MOŽE

Već udomaćen gost Sea Star Festivala iza sebe ima fanstastičan album prvijenac, tri nagrade Porin, rasprodani zagrebački Dom sportova, a hype je nastavio držati na razini i posljednjim singlom “Moja lipa” koji samo na Youtubeu prelazi milijun pogleda.

U Umag stiže kao predvodnik Sea Star Ganga – moćne vojske aktualnih hip hop i trap imena gdje se ubrajaju: osječka zvijezda z generacije z++, najpopularniji reper nove generacije u regiji Klinac, zagrebački trap majstori Kuku$, kao i grupe Buntai i 30Zona, slovenske nove nade Brudaz i Young Sanci, sve primjećeniji trap igrač Ognjen iz kolektiva Hazze te najistaknutija novosadska ekipa Cake Boys koju predstavljaju Triad & Yeah Left live. Uz moćne headinere Cypress Hill, Amelie Lens, Umeka, Dubioza Kolektiv i mnoge druge, u Umagu će postati vruće već 22. i 23. svibnja.

Četvrto izdanje Sea Stara održat će se u laguni Stella Maris, a uz glavne dane i ove godine nadodani su Welcome Party 21. i Closing Party 24. svibnja 2020. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni od 259 kn. I VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn prodaju se na seastarfestival.com, te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio.hr. U prodaji su i turistički pa