Zaokružen je program jubilarnog, petog izdanja umaškog Sea Star festivala. Nakon vlasnika najtraženije svjetske turneje, grupe The Prodigy, multiplatinastog hitmakera Robina Schulza, kao i cijelog niza internacionalnih i regionalnih zvijezda među kojima su Indira Paganotto, Mahmut Orhan, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester i mnogi drugi, stiže i finalni val imena. Čine ga glasoviti EDM dvojac Vanillaz, veterani slovenske elektronske scene Tim Urbanya i Alessio, zatim DJ-i Burkakke i Straks, umaška trap ekipa At The Spot te RNB Confusion Sound System kojeg predstavljaju Zembo Latifa i DJ Turk, a u laguni će biti i omiljeni Silent Octopus stage.

Službeno drugi najposjećeniji hrvatski glazbeni festival ovogodišnje će izdanje imati 19. i 20. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris za koju je već prodano čak dvije trećine kapaciteta. Aktualna promotivna cijena ulaznica na snazi je najkasnije do petka 14. travnja do kraja dana!

Hrvatsko-slovenski dvojac Vanillaz jedni su od najistaknutijih aktera regionalne EDM scene. U karijeri su nastupali kao podrška velikim imenima poput Davida Guette, Martina Garrixa i Tiesta, a u biografiji imaju i već jedan nastup na Sea Staru.  Veterani slovenske elektronske scene Tim Urbanya i Alessio u Umag će donijeti poseban back 2 back set, jednako kao i najpoznatiji predstavnici crnogorske scene – Burkakke i Straks. Sea Star će konačno na festivalu predstaviti i jedne prave domaćine – umaški trap kolektiv At The Spot koji će u subotu nastupiti na Nautilus Areni. Još jedni dugogodišnji promoteri hip hop i trap kulture, zagrebački RNB Confusion ove sezone slave 20 godina rada, a u Umagu će ih predstaviti Zembo Latifa i DJ Turk.

Peto izdanje Sea Stara, kojim će započeti festivalska i ljetna sezona, u umašku lagunu Stella Maris Resort Plava Laguna 19. i 20. svibnja dovodi superjak line up koji će se odvijati na četiri pozornice – Tesla Main Stage, Nautilus Arena, Electric Waves i Silent Octopus.

Petak, 19. svibnja

Program u petak predvode jedan od najvećih svjetskih hitmaker Robin Schulz, uz kojeg stižu i Mahmut Orhan, trap heroji Senidah i Hiljson Mandela, sjajni b2b setovi Daria Kolosova & Etapp Kyle, Marko Nastić & Dejan Milićević, DJ Jock & Shipe te Tim Urbanya & Alessio, zatim Joker Out, Nika Turković, Dzipsii i Vanillaz te tim Electric Waves pozornice na čelu s Ilijom Rudmanom.

Subota, 20. svibnja

U subotu će na festivalski Tesla Main Stage sletjeti giganti The Prodigy,