Samo devet sati trebalo je da se razgrabi kompletan kontigent prvih 5.000 ulaznica za Sea Star festival po poklon cijeni. Danima najavljivan početak prodaje, poguran već jednom osvojenom nagradom te čak dvije europske nominacije, polučio je fantastične rezultate!

Točno u 10:00 započeo je pritisak na servere prodajnih kanala i već poslije 15 minuta bilo je jasno da će najavljeni rok prodaje biti puno kraći od maksimalno predviđena 24 sata. I pored prošlogodišnjeg senzacionalnog starta prodaje i mimo svih očekivanja, ove godine su prve ulaznice razgrabljene u duplo kraćem periodu nego lani. Sea Star tako, nakon manje od pola dana, ima 5.000 ljudi s kupljenom ulaznicom u ruci! Kad se tome doda očekivana prodaja kompleta svih pet festivala iz velikog festivalskog pothvata EXIT Freedom 2018, kojeg je i Sea Star dio, već prije blagdana ova brojka bit će i više nego udvostručena!

“Ovakav interes za ulaznice i prije nego što smo objavili prve izvođače, govori u prilog tomu da je Sea Star već od prve godine postao voljen brend. Samo najveći etablirani eruopski festivali poput Exita, imaju takvu publiku i uživaju takav status da unaprijed, bez objavljenog programa, prodaju tako veliku količinu karata. Sretni smo što je Sea Star ostavio takav utisak, a mi ćemo se pobrinuti da on bude i još bolji u sljedećim godinama”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

Nakon što su prve i najpovoljnije ulaznice otišle ovom brzinom, zbog velikog interesa, odlučeno je da se pusti još jedan veoma ograničeni kontigent po promotivnoj cijeni od samo 229 kn što je također velikih 60% uštede u odnosu na finalnu cijenu ulaznica! Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn, a sve ulaznice mogu se kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.

Novi festivalski biser Mediterana u svojoj prvoj godini okupio je neka od najvećih svjetskih i regionalnih glazbenih imena koja je u četiri dana vidjelo 50.000 posjetitelja. Jučerašnji munjeviti start prodaje daje za pravo naslutiti da će u drugoj sezoni Sea Star obarati rekorde i opravdati očekivanja, kako publike i glazbenika, tako i Umaga, Istre te kompletne Hrvatske.

Drugo izdanje Sea Star festivala održat će se u famoznoj laguni Stella Maris u Umagu, od 24. do 27. svibnja iduće godine!