“Wu-Tang zauvijek! Vidjet ćete nas 25.! Hrvatska, stižemo!” poručio je ravno iz Amsterdama veliki Ghostface Killa za masivnu armiju fanova kojoj je vikend 24. i 25. svibnja već odavno zaokružen u kalendaru. Dva istaknuta člana kolektiva, Ghostface Killa i Inspectah Deck, poslala su poruku fanovima iz Hrvatske i regije ravno iz backstagea prepunog amsterdamskog Ziggo Doma gdje ih je snimio Phat Phillie, koji će u Umagu odvrtiti poseban warm up set prije Wu-Tanga.

Turneja Wu-Tang Clana “Bogovi Rapa”, rezervirana je isključivo za ogromne arene u metropolama sjeverne i zapadne Europe. Iza njih su prepuni nastupi u Londonu, Manchesteru, Glasgowu, Dublinu, Amsterdamu i Parizu, a danas je na rasporedu open air svirka u Berlinu pred 17.000 ljudi! Jedini datum, zbog kojeg će bend skrenuti s puta čak 2000 km nastup je na Sea Star festivalu u umaškoj laguni Stella Maris u subotu 25. svibnja, jedini za centralnu, južnu i istočnu Europu!

“Nije bilo lako dobiti Wu-Tang, pregovori su trajali mjesecima. Može se reći da smo ih doslovno oteli na ruti između Stockholma i Helsinkija. Nazvao sam njihovog agenta i objasnio da im je puno bolje da tih nekoliko dana između dva koncerta provedu na sunčanom Jadranu nego u skandinavskoj hladnoći i uz put prirede na Sea Staru, vjerujemo, najbolji koncert na cijeloj turneji, pa smo popisu europskih metropola, gdje su London, Pariz i Berlin, dodali i Umag” – izjavio je osnivač EXITa i Sea Stara Dušan Kovačević i dodao – “da bi uopće razmišljali o ovoj opciji morali smo im osigurati luksuzni VIP privatni jet kakvih u svijetu ima svega par stotina, s preko 50 mjesta u biznis klasi, predviđen za potrebe posebnih klijenata, sa vrhunskom udobnošću i uslugom. Ono što još ne znaju je da će se u potpunosti zaljubiti u Istru,