Vodeći globalni glazbeni žanrovi trap i hip hop jedno od svojih najjačih regionalnih okupljanja imat će nadolazećeg vikenda na Sea Star festivalu. Moćna internacionalna i regionalna postava stiže 27. i 28. svibnja na pozornice u umaškoj laguni Stella Maris, gdje se održava prvi veliki hrvatski festival nakon dvije godine pauze. Osim vruće atmosfere koju donose sa sobom za vrhunski vikend u Umagu pobrinut će se i pravi ljetni dani s temperaturama zraka do čak 30 stupnjeva, uz more dovoljno toplo za kupanje! Na svegs četiri dana od otvaranja svojih vrata Sea Star je potpuno spreman za veliko lansiranje festivalske sezone!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sea Star Festival (@seastarfestival)

Moćne bas linije i beskompromisni lyricsi zavibrirat će lagunom Stella Maris te prirediti užarenu atmosferu koja oduševljava gen-z publiku i čini trap i hip hop zaštitnim zvukom ove generacije. Na čelu line upa Sea Stara stoji Iggy Azalea, australska reperica i jedna od najtraženijih superzvijezda današnjice. Snažnu regionalnu postavu predvodi Senidah, apsolutna kraljica ovog žanra na Balkanu, a uz nju tu su i veterani hrvatske trap scene KUKU$ (čiji član Hiljson Mandela će premijrno izvesti nekoliko pjesama s novog albuma) i Vojko V, kao i niz superjakih imena nove generacije – 30zona, Bore Balboa, Buntai, Grše z++, Mimi Mercedez, Muha, tam i Alokin.

Uz njih fantastičan line up u laguni Stella Maris 27. i 28. svibnja čine i svjetska glazbena imena različitih žanrova – ukrajinska senzacija i ovogodišnji pobjednici Eurosonga KALUSH Orchestra, techno kraljica Amelie Lens, najpoznatiji bend regije Dubioza Kolektiv, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, te Konstrakta, Buč Kesidi, Umek, Adiel, Insolate, Tijana T i mnogi drugi.

AKTUALNA CIJENA ULAZNICA DO 26. SVIBNJA!

U prodaji su festivalske ulaznice po predfinalnoj cijeni od 349 kn, koja će na snazi biti do četvrtka, 26. svibnja do kraja dana