EXIT, službeno najbolji europski festival, ovoga se vikenda preselio u Istru gdje je u toku drugo izdanje Sea Stara, hrvatskog člana velike regionalne festivalske obitelji! U Umag su pristigli mladi ljudi iz svih zemalja regije, te brojnih europskih zemalja, a večeras će Sea Star ugostiti posjetitelje na šest pozornica diljem lagune Stella Maris, gdje će ih na nogama do jutra držati DJ superstar i hitmaker Robin Schulz, trance legenda Paul van Dyk, ruski hit DJ duo Filatov & Karas, te domaći elektro-pop tandem Nipplepeople! U lagunu stiže i strahovita hip hop postava koju predvode zagrebački velikani Tram 11, bosanski babo Edo Maajka & Band, beogradska keva Sajsi MC, dalmatinski heroji Krešo Bengalka i Dječaci, te slovensko-crnogorska zvijezda sa možda trenutačno najslušanijim hitom, famozna Senidah!

Jednodnevne ulaznice za petak prodaju se na ulazu festivala po cijeni od 199 kn, jednako koliko i ulaznica za subotnju euforiju 26. svibnja. U ponudi su i festivalske ulaznice po 350 kn, dnevna VIP Gold po 400 kn i festivalski VIP Gold po 750 kn.

Tijekom jučerašnjeg dana, pristigli fanovi uživali su u razgledanju Umaga, ali i u zracima sunca koje je temperature odvelo u prave ljetne! Sinoćnje zagrijavanje za Sea Star počelo je na Exotic Laguna pozornici gdje je zabavu dirigirao MC Choma, Kubanac zaslužan za uvijek odličan provod na kultnoj Latino bini EXIT festivala. Uz njega bili su i DJ Tender, DJ S