Peti jubilarni Sea Star večeras će svirati u punoj snazi kad na pozornice u laguni slete velika internacionalna i regionalna imena! Globalni hitmaker i vlasnik hitova koji broje milijarde pregleda, Robin Schulz headliner je prvog dana festivala i svoj nastup će započeti u 00:30. Uz njega Tesla Main Stageom će projuriti house velemajstor Mahmut Orhan, regionalna trap kraljica i kralj Senidah i Hiljson Mandela, slovenske indie-rock snage Joker Out, multitalentirana Nika Turković i EDM dvojac Vanillaz.

Cijeli festival plesat će uz ritam moćnih techno b2b setova, koje će na pozornici Nautilus Arene prirediti Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe. Electric Waves scenom komandirat će Ilija Rudman, Marin Biočić, Teo, Laseech i Grenco b2b Ivan Erjavec, dok je Silent Octopus u rukama DJ Dirtyja, Djure, XLX-a i Mr Fanatica. Kompletna satnica dostupna je na službenoj stranici festivala.

Svega stotinjak kilometara zapadnije grupa The Prodigy odsvirala je dva koncerta u Milanu i Padovi i sad je spremna ponovo zavladati Umagom. See u in Croatia on Saturday, We are back to burn!“ poručili su vlasnici najtraženije svjetske turneje i bend koji je povijesno duboko povezan sa Sea Starom. „Firestarter“, „Breathe“, „Voodoo People“ i mnogi drugi klasici odjekivat će lagunom Stella Maris u subotu 20. svibnja od 00:30 kada se Liam i Maxim penju na glavnu festivalsku pozornicu.

Vrata festivala otvorit će se večeras u 19:00, prvi nastupi počinju od 20:00, a cijeli program traje do 06:00. Uoči samog otvaranja, na prostoru Electric Waves pozornice u 18:00 održat će se panel “Razvoj turističk