Peti jubilarni Sea Star večeras će svirati u punoj snazi kad na pozornice u laguni slete velika internacionalna i regionalna imena! Globalni hitmaker i vlasnik hitova koji broje milijarde pregleda, Robin Schulz headliner je prvog dana festivala i svoj nastup će započeti u 00:30. Uz njega Tesla Main Stageom će projuriti house velemajstor Mahmut Orhan, regionalna trap kraljica i kralj Senidah i Hiljson Mandela, slovenske indie-rock snage Joker Out, multitalentirana Nika Turković i EDM dvojac Vanillaz.

Cijeli festival plesat će uz ritam moćnih techno b2b setova, koje će na pozornici Nautilus Arene prirediti Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Miličević, DJ Jock i Shipe. Electric Waves scenom komandirat će Ilija Rudman, Marin Biočić, Teo, Laseech i Grenco b2b Ivan Erjavec, dok je Silent Octopus u rukama DJ Dirtyja, Djure, XLX-a i Mr Fanatica. Kompletna satnica dostupna je na službenoj stranici festivala.

Svega stotinjak kilometara zapadnije grupa The Prodigy odsvirala je dva koncerta u Milanu i Padovi i sad je spremna ponovo zavladati Umagom. See u in Croatia on Saturday, We are back to burn!“ poručili su vlasnici najtraženije svjetske turneje i bend koji je povijesno duboko povezan sa Sea Starom. „Firestarter“, „Breathe“, „Voodoo People“ i mnogi drugi klasici odjekivat će lagunom Stella Maris u subotu 20. svibnja od 00:30 kada se Liam i Maxim penju na glavnu festivalsku pozornicu.

Vrata festivala otvorit će se večeras u 19:00, prvi nastupi počinju od 20:00, a cijeli program traje do 06:00. Uoči samog otvaranja, na prostoru Electric Waves pozornice u 18:00 održat će se panel “Razvoj turističke ponude van sezone”, fokusiran na jednu od glavnih misija festivala.

U ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 70 eura, jednodnevne ulaznice po cijeni od 39 eura, te VIP Gold i Onstage Experience VIP. Sve informacije o ulaznicama dostupne su ovdje, kao i na svim prodajnim mjestima sustava Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival, od 18. do 21. svibnja, realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.