Pred nama je veliki treći Sea Star festival koji u ovogodišnjem bombastičnom izdanju sa desetak pozornica i zona dočekuje ljude ne samo iz Europe već i sa drugih kontinenata. U umaškoj laguni Stella Maris očekuje se čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja.

Obožavatelji hip hopa, trapa, techna, kao i popularnih hitova i regionalnih rock himni, dolaze na nastupe vodećih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i to Wu-Tang Clana, Nine Kraviz, Svena Vatha, IAMDDB, Mahmuta Orhana, Ilaria Alicantea, Enrica Sangiulianoa, Bajage i Instruktora, Hladnog piva, Vojka V, Marka Nastića, i mnogih drugih sa svih krajeva planete!

Kompletiran je program svih pozornica Sea Stara, vremenska prognoza je fantastična što je dobitna kombinacija i alarm za Seastartanje ljeta!

ULAZNICE

Finalne cijene iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 199 kn za jednodnevne. Cijene jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn.

Ulaznice je moguće kupiti na fizičkim prodajnim mjestima Ticketshop i Entrio do 17h ili na ulazima festivala od 10h do 3h.

Ulaz na Welcome Party 23. svibnja i Closing Party 26. svibnja je slobodan.

Zamjenska mjesta za festivalske i VIP ulaznice:

Zamjenska mjesta za festivalske i VIP narukvice radit će od četvrtka 23. svibnja na VIP i glavnom ulazu, kako bi posjetitelji izbjegli čekanje u redovima za zamjenu prvog festivalskog dana. Svi posjetitelji se mole da zamjene svoj voucher za narukvicu prije početka festivala.

E-ulaznicu je potrebno printati na običnom bijelom papiru A4 formata i pokazati prilikom ulaska na događaj. E-ulaznica koja nije isprintana nije važeća. Prilikom zamjene potrebno je dati na uvid osobni dokument radi utvrđivanja državljanstva.

Za rezervaciju stola u VIP sekciji pišite na mejl [email protected].

Radno vrijeme lokacija za zamjenu vouchera:

• Četvrtak, 23. svibnja, od 12:00 – 00:00
• Petak, 24. svibnja, od 10:00 – 03:00
• Subota, 25. svibnja od 18:00 – 03:00

Zbog pojave preprodavača, organizatori apeliraju na posjetitelje da ulaznice za festival kupuju na službenim prodajnim mjestima ili na blagajnama ispred festivala.

Ako si kupio EXIT ulaznicu zaključno s 25. siječnja i registrirao je za Sea Star Festival, jedino tvoja EXIT ulaznica će ti omogućiti podizanje festivalske narukvice za Sea Star Festival. Bez EXIT ulaznice, preuzimanje Sea Star narukvice neće biti moguće. Ukoliko imaš e-vaučer, isti je obavezno isprintati.

ULAZI

Postoje tri ulaza u prostor festivala:

• Glavni ulaz – Ulaz za ulaznice – sa strane glavne prometnice
• Ulaz 2 – od restorana u laguni
• Službeni i VIP ulaz za akreditacije i VIP goste – s južne strane kompleksa Stella Maris

Radna vremena ulaza:

Čet 19:00 – 02:00 – glavni ulaz, ulaz 2 i službeni/VIP ulaz
Pet 19:00 – 03:00 – glavni ulaz, ulaz 2 i službeni/VIP ulaz
Sub 19:00 – 03:00 – glavni ulaz, ulaz 2 i službeni/VIP ulaz

Ulaz u kamp:

Ulaz u kamp otvara se u srijedu, 22. svibnja i check in je moguće obaviti od 00 do 24h. Tijekom cijelog trajanja festivala, od četvrtka do nedjelje, kamp radi non-stop. U utorak, 28. svibnja check out treba obaviti najkasnije do 12h.

Ulaz u kamp moguć je samo s narukvicom za kamp.

Zbog očekivanih ogromnih gužvi na festivalu, apeliramo na posjetitelje da na festival dođu ranije kako bi izbjegli gužve na ulazu. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i osiguranim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu ili akreditaciju.

Ulaz na festival:

Četvrtak i nedjelja: Ulaz na festival je slobodan.

Petak i subota: Tijekom dana, od 10:00 do 19:00, ulaz u festivalski prostor će biti slobodan za sve i neće se provjeravati narukvice.

Provjera narukvica bit će na snazi od 19:00 do 03:00. Festivalska i VIP ulaznica vrijedi za jedan (1) ulaz u festivalski prostor u navedenom vremenu. Ako se izađe nakon 19:00 za ponovan ulazak bit će potrebno kupiti valjanu ulaznicu.

Osim festivalskog osiguranja ulaze kontrolira i policija, kako bi se izbjeglo unošenje svih zabranjenih predmeta i supstanci na festival. Ulazak vozilima u zonu festivala bi će moguć jedinu uz odgovarajuću akreditaciju.

PROGRAM, SATNICA I MAPA

Program Sea Star festivala možete pronaći na ovom linku, a detaljna satnica nalazi se ovdje. Satnica je podložna promjenama. Sve informacije bit će dostupne na info pultu festivala smještenog između Addiko Tesla bine i Nautilus Arene.

Mapu festivala možete pogledati ovdje:

SEA STAR SMJEŠTAJ

Sea Star kamp je svakako jedan od najzanimljivijih punktova festivala, mjesto gdje tulum ne završava, smješten svega par stotina metara od mora i svega pedesetak metara od festivala. Kamp je otvoren od 22. do 28. svibnja.

U ponudi je široka lepeza i ostalog smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvjezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana, vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći ovdje.

TOURIST INFO

Informacije o tome kako doći do Umaga, kao i sve informacije koje vam mogu pomoći oko dolaska na festival potražite ovdje.

Najvažniji telefoni i adrese:

Jedinstveni broj za pomoć 112
Policija 192
Vatrogasci 193
Hitna medicinska pomoć 194
HAK – Pomoć na cestama (+385 1) 1987
Potraga i spašavanje na moru (+385 1) 195
Besplatni telefon grada Umaga 0800 200 145
Turistička zajednica grada Umaga, Trgovačka 6, (+385) 52 741 363

Ljekarne:

Ljekarna Škoko, Trgovačka 3, (+385) 52 751 396
Ljekarna Vaše zdravlje, Jadranska 11, (+385) 52 743 287

Unutar festivala nalaze se bankomati i mjenjačnice.

VREMENSKA PROGNOZA

Vremenska prognoza za Umag govori ono što svi posjetitelji festivala smještenog na morskoj obali sanjaju – sunčano i toplo vrijeme.

PLAĆANJE PIĆA I HRANE SEA STAR KARTICOM

Sea Star festival, u suradnji s Addiko bankom, predstavlja Sea Star karticu koja je opremljena suvremenom beskontaktnom tehnologijom. Koristeći karticu za bezgotovinsko plaćanje možete platiti piće, hranu i festivalske suvenire. Svoju karticu možete kupiti na bilo kojoj blagajni na festivalu s oznakom TOP UP i napuniti je određenim novčanim iznosom. Depozit pri prvoj uplati iznosi 15 kn, minimalan iznos prve uplate je 20 kn, a svake kasnije uplate 5 kn.

Nakon što naručite svoje omiljeno piće ili hranu platiti možete jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku, na čitaču možete i prisloniti svoju karticu u bilo kojem trenutku kako biste provjerili stanje. Obratite pažnju da u trenutku provjere stanja nitko ne plaća svoju narudžbu kako se iznos ne bi skinuo s vaše kartice. Sredstva s kartice možete refundirati na bilo kojoj blagajni u maksimalnom iznosu od 500 kn. Sredstva je potrebno refundirati prije napuštanja festivalskih vrata.

REFUNDACIJA

Refundacija sredstava s kartice mora se obaviti prije napuštanja festivala, u nedjelju do 06:00 ujutro, a nakon toga na Silent Disco zoni, do nedjelje u 18:00.

PRAVILA SEA STAR FESTIVALA

U nastavku pročitaj listu stvari koje smiješ unjeti na festival, kao i listu onih sa kojima nećeš moći proći kroz festivalska vrata.

DA – ruksaci (školski ruksak je maksimalna veličina)
DA – šeširi i kape
DA – upaljači
DA – mobilni telefoni i tablet uređaji
DA – naočale za sunce
DA – cigarete
DA – mali kišobrani
DA – kabanice
DA – kapi za čišćenje kontaktnih leća
DA – fotoaparati i kamere (uz odobrenu press akreditaciju)
DA – inzulin (s dokumentacijom o dijabetesu i osobnim dokumentima)
DA – lijekovi (uz originalni izvještaj liječnika i originalno pakiranje)

NE – droga i opijati
NE – noževi i ostalo oružje
NE – flaše i konzerve
NE – instrumenti
NE – hrana i piće kupljeni izvan granica festivala
NE – šatori
NE – kućni ljubimci
NE – veliki kišobrani
NE – pokrivači
NE – štapovi za “selfie” i GoPro

LOST AND FOUND

Lost & Found pult nalazi se u uredu za akreditacije koji je kod VIP ulaza. Nakon kraja festivala bit će u Policijskoj postaji Umag, Jadranska cesta 11.

POMOĆ

Na Sea Staru sve četiri noći dežuraju i ekipe Crvenog križa, službe Hitne pomoći i vatrogasna služba. U slučaju bilo kakve potrebe posjetitelji se za pomoć mogu obratiti radnicima osiguranja, u prepoznatljivim fluorescentnim prslucima.

PARKING

Za posjetitelje je osiguran javni parking po cijeni od 40 kn dnevno, koji se nalazi na nekoliko stotina metara od festivala. Ipak, organizatori apeliraju na sve posjetitelje da na festival ne dolaze osobnim vozilima zbog očekivanih velikih gužvi.