Pred nama je veliki treći Sea Star festival koji u ovogodišnjem bombastičnom izdanju sa desetak pozornica i zona dočekuje ljude ne samo iz Europe već i sa drugih kontinenata. U umaškoj laguni Stella Maris očekuje se čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja.

Obožavatelji hip hopa, trapa, techna, kao i popularnih hitova i regionalnih rock himni, dolaze na nastupe vodećih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i to Wu-Tang Clana, Nine Kraviz, Svena Vatha, IAMDDB, Mahmuta Orhana, Ilaria Alicantea, Enrica Sangiulianoa, Bajage i Instruktora, Hladnog piva, Vojka V, Marka Nastića, i mnogih drugih sa svih krajeva planete!

Kompletiran je program svih pozornica Sea Stara, vremenska prognoza je fantastična što je dobitna kombinacija i alarm za Seastartanje ljeta!

ULAZNICE

Finalne cijene iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 199 kn za jednodnevne. Cijene jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn.

Ulaznice je moguće kupiti na fizičkim prodajnim mjestima Ticketshop i Entrio do 17h ili na ulazima festivala od 10h do 3h.

Ulaz na Welcome Party 23. svibnja i Closing Party 26. svibnja je slobodan.

Zamjenska mjesta za festivalske i VIP ulaznice:

Zamjenska mjesta za festivalske i VIP narukvice radit će od četvrtka 23. svibnja na VIP i glavnom ulazu, kako bi posjetitelji izbjegli čekanje u redovima za zamjenu prvog festivalskog dana. Svi posjetitelji se mole da zamjene svoj voucher za narukvicu prije početka festivala.

E-ulaznicu je potrebno printati na običnom bijelom papiru A4 formata i pokazati prilikom ulaska na događaj. E-ulaznica koja nije isprintana nije važeća. Prilikom zamjene potrebno je dati na uvid osobni dokument radi utvrđivanja državljanstva.

Za rezervaciju stola u VIP sekciji pišite na mejl [email protected].

Radno vrijeme lokacija za zamjenu vouchera:

• Četvrtak, 23. svibnja, od 12:00 – 00:00
• Petak, 24. svibnja, od 10:00 – 03:00
• Subota, 25. svibnja od 18:00 – 03:00

Zbog pojave preprodavača, organizatori apeliraju na posjetitelje da ulaznice za festival kupuju na službenim prodajnim mjestima ili na blagajnama ispred festivala.

Ako si kupio EXIT ulaznicu zaključno s 25. siječnja i registrirao je za Sea Star Festival, jedino tvoja EXIT ulaznica će ti omogućiti podizanje festivalske narukvice za Sea Star Festival. Bez EXIT ulaznice, preuzimanje Sea Star narukvice neće biti moguće. Ukoliko imaš e-vaučer, isti je obavezno isprintati.

ULAZI

Postoje tri ulaza u prostor festivala:

• Glavni ulaz – Ulaz za ulaznice – sa strane glavne prometnice
• Ulaz 2 – od restorana u laguni
• Službeni i VIP ulaz za akreditacije i VIP goste – s južne strane kompleksa Stella Maris

Radna vremena ulaza:

Čet 19:00 – 02:00 – glavni ulaz, ulaz 2 i službeni/VIP ulaz
Pet 19:00 – 03:00 – glavni ulaz, ulaz 2 i službeni/VIP ulaz
Sub 19:00 – 03:00 – glavni ulaz, ulaz 2 i službeni/VIP ulaz

Ulaz u kamp:

Ulaz u kamp otvara se u srijedu, 22. svibnja i check in je moguće obaviti od 00 do 24h. Tijekom cijelog trajanja festivala, od četvrtka do nedjelje, kamp radi non-stop. U utorak, 28. svibnja check out treba obaviti najkasnije do 12h.

Ulaz u kamp moguć je samo s narukvicom za kamp.

Zbog očekivanih ogromnih gužvi na festivalu, apeliramo na posjetitelje da na festival dođu ranije kako bi izbjegli gužve na ulazu. Ulaz na festival je dozvoljen samo na jasno obilježenim i osiguranim ulazima, samo uz ulaznicu, festivalsku narukvicu ili akreditaciju.

Ulaz na festival:

Četvrtak i nedjelja: Ulaz na festival je slobodan.

Petak i subota: Tijekom dana, od 10:00 do 19:00, ulaz u festivalski prostor će biti slobodan za sve i neće se provjeravati narukvice.

Provjera narukvica bit će na snazi od 19:00 do 03:00. Festivalska i VIP ulaznica vrijedi za jedan (1) ulaz u festivalski prostor u navedenom vremenu. Ako se izađe nakon 19:00 za ponovan ulazak bit će potrebno kupiti valjanu ulaznicu.

Osim festivalskog osiguranja ulaze kontrolira i policija, kako bi se izbjeglo unošenje svih zabranjenih predmeta i supstanci na festival. Ulazak vozilima u zonu festivala bi će moguć jedinu uz odgovarajuću akreditaciju.

PROGRAM, SATNICA I MAPA

Program Sea Star festivala možete pronaći na ovom linku, a detaljna satnica nalazi se ovdje. Satnica je podložna promjenama. Sve informacije bit će dostupne na info pultu festivala smještenog između Addiko Tesla bine i Nautilus Arene.

Mapu festivala možete pogledati ovdje: