Pred nama je veliki treći Sea Star festival koji u ovogodišnjem bombastičnom izdanju sa desetak pozornica i zona dočekuje ljude ne samo iz Europe već i sa drugih kontinenata. U umaškoj laguni Stella Maris očekuje se čak 50% više festivalske publike nego prošlog svibnja i to iz više od 30 zemalja.

Obožavatelji hip hopa, trapa, techna, kao i popularnih hitova i regionalnih rock himni, dolaze na nastupe vodećih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i to Wu-Tang Clana, Nine Kraviz, Svena Vatha, IAMDDB, Mahmuta Orhana, Ilaria Alicantea, Enrica Sangiulianoa, Bajage i Instruktora, Hladnog piva, Vojka V, Marka Nastića, i mnogih drugih sa svih krajeva planete!

Kompletiran je program svih pozornica Sea Stara, vremenska prognoza je fantastična što je dobitna kombinacija i alarm za Seastartanje ljeta!

ULAZNICE

Finalne cijene iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 199 kn za jednodnevne. Cijene jednodnevnog VIP Golda po 400 kn i festivalske VIP Gold ulaznice po 750 kn.

Ulaznice je moguće kupiti na fizičkim prodajnim mjestima Ticketshop i Entrio do 17h ili na ulazima festivala od 10h do 3h.

Ulaz na Welcome Party 23. svibnja i Closing Party 26. svibnja je slobodan.

Zamjenska mjesta za festivalske i VIP ulaznice:

Zamjenska mjesta za festivalske i VIP narukvice radit će od četvrtka 23. svibnja na VIP i glavnom ulazu, kako bi posjetitelji izbjegli čekanje u redovima za zamjenu prvog festivalskog dana. Svi posjetitelji se mole da zamjene svoj voucher za narukvicu prije početka festivala.

E-ulaznicu je potrebno printati na običnom bijelom papiru A4 formata i pokazati prilikom ulaska na događaj. E-ulaznica koja nije isprintana nije važeća. Prilikom zamjene potrebno je dati na uvid osobni dokument radi utvrđivanja državljanstva.

Za rezervaciju stola u VIP sekciji pišite na mejl