Uz dobru vremensku prognozu i sunčani vikend, ovogodišnje izdanje Sea Star festivala nadmašit će prethodna dva s produkcijom koja će ovog vikenda u Umagu prirediti nesvakidašnji doživljaj za sve posjetitelje. Kompletan produkcijski tim s glavne pozornice Exita u devet šlepera dovezao je čak 50 metara široku scensku konstrukciju za izgradnju glavne festivalske Addiko Tesla bine, s čijih će krila “svirati” moćni četvorosistemski sound “line-array” system s impozantnih 250.000 Vata snage koja mu daje dovoljno prostora da s lakoćom isporuči svaki zvučni detalj današnje najsuvremenije glazbene produkcije. Ovaj moderniji audio-vizualni spektakl pojačat će 3D LED video sistem poslejdnje generacije s površinom ekrana na preko 250 kvadrata, što je jednako produkciji svjetski čuvene Dance Arene, najspektakularnije pozornice EXIT festivala!

A upravo s famozne Arene stiže više stotina rasvjetnih tijela da zaokruži ovu raskošnu scenu na kojoj će u petak i subotu nastupati najveća hip-hop grupa svih vremena Wu-Tang Clan i najveće techno zvijezde današnjice Sven Väth i Nina Kraviz! Upravo za potrebe nastupa globalnog techno lidera kakav je Väth, dolazi i VJ iz lisabonskog studija Dub Lab, koji će upravljati brojnim ekranima uz specijalni video sadržaj, savršeno sinkorniziran sa zvukom i njegovim karakterističnim pokretima na bini. Ova tehnologija nastupa u kombinaciji videa, svijetla, zvuka i pokreta i dalje je u razvoju, pa će posjetitelji Sea Star Festivala biti među prvima koji će moći prisustvovati i uživati u demonstraciji ove najsuvremenije festivalske tehnologije! Zaslužna za ovaj pravi “svemirski brod” u umaškoj laguni je kompanija Sky Music, regionalni lider u produkciji.

Još samo danas i sutra ulaznice za Sea Star sa velikim popustom

Aktualne cijene od 279 kn za festivalske ulaznice i 169 kn za jednodnevne vrijediti će do četvrtka 23. svibnja do kraja dana ili do isteka zaliha. Nakon toga skaču na finalne iznose od 350 kn za festivalske ulaznice, odnosno 199 kn za jednodnevne. Cijena jednodnevnog VIP Golda je 400 kn, a festivalske VI