U svega tjedan dana najava dolaska Wu-Tang Clana na Sea Star Festival zapalila je čitavu regiju. Dolazak najvećeg svjetskog hip hop kolektiva u umašku lagunu Stella Maris bit će njihov jedini nastup za cijelu centralnu, južnu i istočnu Europu, a dodatan ekskluzivitet nastupa daje činjenica da Wu-Tang stiže u punom sastavu!

Aktualnom “Gods Of Rap” turnejom njujorški rap revolucionari obilježit će 25 godina od izlaska bezvremenskog prvijenca “Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”, u postavi koja s pravom pokazuje da je u pitanju jedno od najvećih i najvažnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Na glavnu Addiko Tesla pozornicu Sea Star kročit će legendarni članovi RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe, Ol’ Dirty Bastarda.

Upravo zbog snage, osobnosti i karaktera svakog pojedinog člana kompletna postava brzo je stekla status ikona žanra koji uživaju i danas. Tome je svakako kumovao i lukavi koncept da još od okupljanja i izlaska prvog albuma vješto rade i na pojedinačnim projektima koji su ih vinuli u zvijezde. Svestrani RZA faktički je vođa i osnivač grupe, izniman producent kojeg je magazin The Source stavio među 20 najboljih na svijetu, a osim u glazbi godinama je involviran u filmskoj industriji kao glumac, scenarist, redatelj i pisac. Filmovi “Kill Bill”, “Kava i cigarete”, ̶