Ostalo je još svega 9 dana do trećeg izdanja umaškog Sea Star festivala koji će u četvrtak, 23. svibnja biti otvoren tulumima zagrijavanja na tri od šest pozornica u laguni Stella Maris, uz potpuno slobodan ulaz za sve! Nakon što se u petak i subotu upale glamurozna glavna pozornica i sve ostale bine te festivalom protutnjaju neke od vodećih svjetskih i regionalnih glazbenih zvjezda kao što su Wu-Tang Clan, Sven Vath, Nina Kraviz, IAMDDB, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Vojko V i mnogi drugi Sea Star će završiti u nedjelju 26. svibnja Closing partyjem u laguni te fantastičnim dodatnim sadržajem u više od 70 istarskih vinarija u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma!

Za publiku Sea Stara u četvrtak će raditi tri pozornice, već objavljene Silent Octopus i Electric Waves te Beach Grooves, nova pozornica posvećena najvećim komercijalnim hitovima današnjice. Za DJ pultovima Silenta i Beach Groovea naći će se DJ imena kao što su Indy, Fanatik, Kiki B., Sin i Young Leo, dok će Electric Waves biti prepušten vještinama odlične ekipe riječkih producenata i DJ-a, a vrata festivala otvoriti će se u 20 sati.

Kraj trećeg Sea Stara obilježiti će se na dosad najposebniji način. Program u Stella Marisu započeti će u nedjeljno jutro, odmah nakon kraja subotnjih nastupa, u režiji Electric Waves DJ-a i trajati će do podneva.

Poseban, izvrstan dodatni sadržaj odvija se u više od 70 istarskih vinarija u kojima se obilježava Dan otvorenih vinskih podruma. Toga dana vinari na cijelom poluotoku otvaraju vrata svojih carstava i, od jutra do večeri, nude ono najbolje iz svoje radinosti. Kompletan popis vinarija može se pronaći na stranicama Turističke zajednice Istarske županije i web stranicama Vinistre, organizatora događaja. Dan otvorenih vinskih podruma traje od 10 do 19 sati.

Pozornica Beach Grooves nova je scena Sea Stara smještena odmah uz more i posvećena isključivo komercijalnoj glazbi, hitovima koji drže vrhove top lista, diktiraju trendove i bez problema pres