Što god Senidah dotakne instantno pretvara u hit. Bilo da se radi o aktualnim, ljubavnim ili pak općenitim temama, svaka njezina pjesma zacementira se kao hit. Nova ljubavna pjesma “Jadnaja”, osim što je ponovo postavila glazbenu ljestvicu vrlo visoko, oduševljava i spotom koji je u crno bijeloj tehnici u cijelosti snimljen mobitelom. Senidah je dio moćnog ženskog lineupa u kojem su i Iggy Azaela, Amelie Lens I Konstraka te predvodi ovogodišnji Sea Star Festival, koji će biti prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon pandemije, a održat će se 27. i 28. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris.

“Jadnaja” novi je hit singl ove balkanske mega zvijezde koja najviše pažnje privlači upravo zbog svoje autentičnosti. Iako smo navikli na hiperprodukciju u njezinim spotovima, ovaj je u cijelosti snimljen telefonom. Tekst je pisala Senidah u suradnji s Benjaminom Krnetićem, a za glazbu je, uz Senidah, zaslužan producent Cazzafura. Spot je sniman na egzotičnim lokacijama, vrlo jednostavno, a efektno u crno bijelo tehnici što mu definitivno daje poseban šarm. U svega nekoliko dana od izlaska spota brojke se opasno približavanju prvom milijunu pregleda, a sudeći prema posljednjoj objavljenoj pjesmi “Behute“, čini se kako Senidah jednostavno ne može pogriješiti kada je u pitanju hit. “Behute” je odmah po izlasku osvojila trending listu na YouTubeu te odmah po izlasku zasjela na prvom mjesto po slušanosti u Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

Ova slovensko-crnogorska zvijezda svoj vrtoglavi uspjeh posljednjih nekoliko godina može zahvaliti specifičnom izričaju, vrhunskim hitovima, milijunski YouTube pregledima te spotovima vrhunske produkcije među kojima su omiljeni Slađana, 4 strane svet