Što god Senidah dotakne instantno pretvara u hit. Bilo da se radi o aktualnim, ljubavnim ili pak općenitim temama, svaka njezina pjesma zacementira se kao hit. Nova ljubavna pjesma “Jadnaja”, osim što je ponovo postavila glazbenu ljestvicu vrlo visoko, oduševljava i spotom koji je u crno bijeloj tehnici u cijelosti snimljen mobitelom. Senidah je dio moćnog ženskog lineupa u kojem su i Iggy Azaela, Amelie Lens I Konstraka te predvodi ovogodišnji Sea Star Festival, koji će biti prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon pandemije, a održat će se 27. i 28. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris.

“Jadnaja” novi je hit singl ove balkanske mega zvijezde koja najviše pažnje privlači upravo zbog svoje autentičnosti. Iako smo navikli na hiperprodukciju u njezinim spotovima, ovaj je u cijelosti snimljen telefonom. Tekst je pisala Senidah u suradnji s Benjaminom Krnetićem, a za glazbu je, uz Senidah, zaslužan producent Cazzafura. Spot je sniman na egzotičnim lokacijama, vrlo jednostavno, a efektno u crno bijelo tehnici što mu definitivno daje poseban šarm. U svega nekoliko dana od izlaska spota brojke se opasno približavanju prvom milijunu pregleda, a sudeći prema posljednjoj objavljenoj pjesmi “Behute“, čini se kako Senidah jednostavno ne može pogriješiti kada je u pitanju hit. “Behute” je odmah po izlasku osvojila trending listu na YouTubeu te odmah po izlasku zasjela na prvom mjesto po slušanosti u Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

Ova slovensko-crnogorska zvijezda svoj vrtoglavi uspjeh posljednjih nekoliko godina može zahvaliti specifičnom izričaju, vrhunskim hitovima, milijunski YouTube pregledima te spotovima vrhunske produkcije među kojima su omiljeni Slađana, 4 strane sveta, Kamikaza, Mišići te brojni drugi. Senidah je u svojoj glazbenoj karijeri pokazala da uspješno vlada vokalnim izražajem, kojeg je provlačila kroz klasični pop – RnB stil, što je i pokazala u grupi Muff. No, glazbeni zaokret nastaje nešto kasnije kada vokalno i glazbeno mijenja stil, koji prelazi u melodični pop, trap i hip hop s velikim utjecajem balkanskog stila, kojeg mediji nazivaju i trap-folkom.

Senidah je dio ženske moćne postave koja predvodi ovogodišnji Sea Star Festival. Osim nje u lagunu Stella Maris stižu neke od vodećih svjetskih i regionalnih zvijezda među kojima su Iggy Azalea, Amelie Lens, Konstrakta, Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic i mnogi drugi. Nakon završene prve prodajne faze razgrabljeno je čak 2/3 festivalskog kapaciteta uz interes koji nadilazi onaj od prve godine kada je kroz ulaze prošlo 50.000 posjetitelja! Ulaznice za Sea Star prodane su u više od 35 zemalja svijeta, uključujući prije svega regiju, Italiju, mnogo europskih zemalja, zatim SAD, Australiju i Japan, što također prelazi sve dosadašnje uspjehe.

Osim regularnih festivalskih ulaznica po cijeni od 279 kn u ponudi je i omiljena prodajna akcija 4+1 gdje se uz 4 kupljene ulaznice 1 dobiva na poklon. U ponudi su i jednodnevne ulaznice po promo cijeni od 169 kuna, što je ušteda od čak 35%.

Kompletna ponuda ulaznica i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine.