U lagunu stiže i house majstor Mahmut Orhan!

Svjetska glazbena superzvijezda, njemački DJ i producent Robin Schulz novi je headliner petog, jubilarnog Sea Star Festivala! Posljednje desetljeće globalne pop scene nemoguće je zamisliti bez autora više desetina hitova koji su na streaming servisima preslušani preko 10 milijardi puta, zbog čega ga nazivaju i nasljednikom Davida Guette! U sezoni u koju ulazi s novim klupskim remek-djelom, singlom “Miss You”, Schulz u umašku lagunu Stella Maris 19. i 20. svibnja donosi jaku struju komercijalne plesne glazbe kojoj će svoj doprinos dati i još jedan potvrđeni izvođač, house velemajstor Mahmut Orhan.

Oni se pridružuju ranije objavljenim headlinerima, electro punk velikanima The Prodigy i novoj techno superzvijezdi Indiri Paganotto te započinju niz objava koje će u sljedećih nekoliko tjedana zaokružiti kompletan program drugog najposjećenijeg hrvatskog festivalu i događaja kojim se lansira nova turistička i festivalska sezona. Aktualna cijena festivalskih ulaznica pratit će finaliziranje line upa i biti na snazi do najkasnije 10. ožujka.

S više od 450 zlatnih, platinastih i dijamantnih digitalnih naknada u 30 zemalja, njemački DJ,  producent i hitmaker Robin Schulz apsolutna je megazvijezda elektronske scene.