Sve je spremno za jubilarno peto izdanje Sea Stara u Umagu! Službeno drugi po redu najposjećeniji festival u prošloj godini, Sea Star ponovno otvara svoja vrata i umašku lagunu Stella Maris od 18. do 21. svibnja pretvara u veleban plesni podij! Na festival pristižu deseci tisuća posjetitelja iz više od 40 zemalja diljem svijeta, a furiozan line-up predvode svjetska i glazbena imena – The Prodigy, Robin Schulz, Mahmut Orhan, Indira Paganotto, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester, Grše, Marko Nastić, Dejan Milićević i mnogi drugi!

Sea Star će ove godine oduševiti i najimpresivnijom produkcijom festivala dosad, koja će umašku lagunu Stella Maris pretvoriti u glazbeno-vizualnu oazu nesvakidašnjeg doživljaja! Po produkciji ovogodišnji festival ponovo će donijeti duh najvećih Exitovih pozornica i bit će za više od 50% jači i moćniji u odnosu na fantastično prošlogodišnje izdanje!

Od partya dobrodošlice u četvrtak do zatvaranja festivala u nedjelju, ovo je program po danima

Sea Star Festival i ove će godine lansirati novu festivalsku i ljetnu sezonu, bogatim programom i energičnim nastupima više od 40 glazbenih imena, a sve će odvijati na četiri festivalske pozornice smještene uz more.

Welcome Party – četvrtak, 18. svibanj

Festival će svoja vrata otvoriti u četvrtak, 18. svibnja u 20 sati, popratnim programom partyja dobrodošlice, koji će se odvijati na pozornici Electric Waves, uz nastupe DJ čarobnjaka Recep, SMT#nG, VIIITO, Marcel, Pablo Panda i Aldo Morro, a ulaz je slobodan.

Dan 1 – petak, 19. svibnja od 19:00

Glavni festivalski program započinje u petak, 19. svibnja. Vrata se otvaraju u 19 sati, a prvi nastupi počinju u 20 sati, i od tog trenutka na Tesla Main Stage kreću moćni nastupi najvećih svjetskih i regionalnih glazbenih imena, među kojima su globalni hitmaker Robin Schulz, house velemajstor Mahmut Orhan, regionalna trap kraljica Senidah, trap ikona Hiljson Mandela, slovenske indie-rock snage Joker Out…kao i moćnih techno b2b setova, koje će na pozornici Nautilus Arene prirediti Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Milićević, DJ Jock

Dan 2 – subota, 20. svibanj od 19:00

Druge večeri na Tesla Main Stage stiže jedna od trenutno najtraženijih svjetskih turneja – ona electro-punk velikana The Prodigy, a glavnu festivalsku pozornicu preuzet će i techno superzvijezda Indira Paganotto, hip-hop duo Krankšvester, trap kolektiv Podočnjaci…dok će Nautilus Arena biti ispunjena trap zvukom i nastupima vodećih regionalnih imena kao što su Grše, Masayah, Miach, Fox & Surreal, Ružno Pače, 30zona, Buntai i drugi.

Closing Party – nedjel