Sve je spremno za jubilarno peto izdanje Sea Stara u Umagu! Službeno drugi po redu najposjećeniji festival u prošloj godini, Sea Star ponovno otvara svoja vrata i umašku lagunu Stella Maris od 18. do 21. svibnja pretvara u veleban plesni podij! Na festival pristižu deseci tisuća posjetitelja iz više od 40 zemalja diljem svijeta, a furiozan line-up predvode svjetska i glazbena imena – The Prodigy, Robin Schulz, Mahmut Orhan, Indira Paganotto, Daria Kolosova, Etapp Kyle, Senidah, Hiljson Mandela, Krankšvester, Grše, Marko Nastić, Dejan Milićević i mnogi drugi!

Sea Star će ove godine oduševiti i najimpresivnijom produkcijom festivala dosad, koja će umašku lagunu Stella Maris pretvoriti u glazbeno-vizualnu oazu nesvakidašnjeg doživljaja! Po produkciji ovogodišnji festival ponovo će donijeti duh najvećih Exitovih pozornica i bit će za više od 50% jači i moćniji u odnosu na fantastično prošlogodišnje izdanje!

Od partya dobrodošlice u četvrtak do zatvaranja festivala u nedjelju, ovo je program po danima

Sea Star Festival i ove će godine lansirati novu festivalsku i ljetnu sezonu, bogatim programom i energičnim nastupima više od 40 glazbenih imena, a sve će odvijati na četiri festivalske pozornice smještene uz more.

Welcome Party – četvrtak, 18. svibanj

Festival će svoja vrata otvoriti u četvrtak, 18. svibnja u 20 sati, popratnim programom partyja dobrodošlice, koji će se odvijati na pozornici Electric Waves, uz nastupe DJ čarobnjaka Recep, SMT#nG, VIIITO, Marcel, Pablo Panda i Aldo Morro, a ulaz je slobodan.

Dan 1 – petak, 19. svibnja od 19:00

Glavni festivalski program započinje u petak, 19. svibnja. Vrata se otvaraju u 19 sati, a prvi nastupi počinju u 20 sati, i od tog trenutka na Tesla Main Stage kreću moćni nastupi najvećih svjetskih i regionalnih glazbenih imena, među kojima su globalni hitmaker Robin Schulz, house velemajstor Mahmut Orhan, regionalna trap kraljica Senidah, trap ikona Hiljson Mandela, slovenske indie-rock snage Joker Out…kao i moćnih techno b2b setova, koje će na pozornici Nautilus Arene prirediti Daria Kolosova, Etapp Kyle, Marko Nastić, Dejan Milićević, DJ Jock

Dan 2 – subota, 20. svibanj od 19:00

Druge večeri na Tesla Main Stage stiže jedna od trenutno najtraženijih svjetskih turneja – ona electro-punk velikana The Prodigy, a glavnu festivalsku pozornicu preuzet će i techno superzvijezda Indira Paganotto, hip-hop duo Krankšvester, trap kolektiv Podočnjaci…dok će Nautilus Arena biti ispunjena trap zvukom i nastupima vodećih regionalnih imena kao što su Grše, Masayah, Miach, Fox & Surreal, Ružno Pače, 30zona, Buntai i drugi.

Closing Party – nedjelja, 21. svibanj do 12:00

Festival će završiti Closing Partyjem, koji će trajati do podneva u nedjelju, 21. svibnja, a za koji će se s Electric Waves pozornice pobrinuti Bronski, Marin Biočić, Ian F i Marcel.

Sve satnice mogu se pronaći ovdje.

Ulaz

Radno vrijeme ulaza:
Petak, 19.05., 19:00 – 03:00
Subota, 20.05., 19:00 – 03:00

Provjera narukvica bit će na snazi od 19:00 do 03:00. Festivalska i VIP ulaznica vrijedi za jedan (1) ulaz u festivalski prostor u navedenom vremenu. Ako se izađe nakon 19:00 za ponovan ulazak bit će potrebno kupiti valjanu ulaznicu.

Osim festivalskog osiguranja ulaze kontrolira i policija, kako bi se izbjeglo unošenje svih zabranjenih predmeta i supstanci na festival. Ulazak vozilima u zonu festivala bi će moguć jedino uz odgovarajuću akreditaciju.

Zamjena narukvica

Izbjegnite festivalske gužve i zamijenite svoj vaučer na vrijeme. Zamjenska mjesta za festivalske narukvice radit će u četvrtak, od 16h do ponoći, dok će u petak i subotu raditi od 10:00 do 03:00 (regularne ulaznice).

VIP ulaznice moći će se zamijeniti za narukvice u petak i subotu u terminima od 19:00 do 03:00. Jednodnevne ulaznice nije potrebno mijenjati za narukvice, već se s njima ide direktno na ulaz.

Cashless sistem na festivalu

Sea Star festival predstavlja Sea Star karticu koja je opremljena suvremenom beskontaktnom tehnologijom. Koristeći karticu za bezgotovinsko plaćanje možete platiti piće, hranu i festivalske suvenire. Svoju karticu možete kupiti na bilo kojoj blagajni na festivalu s oznakom TOP UP i napuniti je određenim novčanim iznosom. Depozit pri prvoj uplati iznosi 1,5 EUR, minimalan iznos prve uplate je 5 EUR, a maksimalan 500 EUR. Svaka sljedeća uplata zaokružuje se na 1 EUR (npr. ne može se uplatiti 7,5 EUR).

Nakon što naručite svoje omiljeno piće ili hranu platiti možete jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač kartica koji se nalazi na svakom šanku, na čitaču možete i prisloniti svoju karticu u bilo kojem trenutku kako biste provjerili stanje. Obratite pažnju da u trenutku provjere stanja nitko ne plaća svoju narudžbu kako se iznos ne bi skinuo s vaše kartice.

Refundacija

Sredstva s kartice mogu se refundirati u bilo kojem preostalom iznosu, a refundacija se mora obaviti prije napuštanja festivala, ili u nedjelju 21.05. do 18h na lokaciji u blizini pozornice Electric Waves.

Sunčana razdoblja i povoljne vremenske prilike

Uz furiozne nastupe svjetskih i glazbenih imena, nova ljetna i festivalska sezona lansirat će se i uz pogodne vremenske uvjete, jer nas u laguni očekuju ugodna sunčana razdoblja s dnevnim temperaturama oko 20 stupnjeva.