U odličnoj festivalskoj atmosferi zagrebačke Beertije sinoć je održan, već tradicionalan, zajednički party na kojem superpozitivan vibe odaslali Maja Čulig iz Addiko banke, Vojko V, Mile Kekin, Sett iz Krankšvester i direktor Sea Stara Sanjin Đukić.

“Slike su impresivne i sretan sam da ćemo svirati na ovom festivalu! Malo se osjećamo i kao dio tradicionalne glazbe – mi s gitarama, ali veselimo se najbrojnijoj domaćoj publici. Drago mi je zbog čvrstog prijateljstva s Addiko bankom i jedva čekam da se vidimo na Sea Staru” – biranim je riječima svoj “debitantski” nastup na Sea Staru najavio Mile Kekin na jučerašnjem warm up partyju kojeg su složili Addiko Bank i Sea Star.

“Sa strane Addiko banke mogu reći kako smo vrlo ponosni što već treću godinu zaredom možemo podržati Sea Star. Mi inače želimo biti BFF festivala i podržavamo brojne glazbene i kulturne događaje, a od mnogih festivala koje podržavamo Sea Star nam je jedan od najdražih. Toga svega ne bi bilo bez divnih ljudi s kojima surađujemo i kroz Sea Star i kroz Exit i Sea Dance festival. Sa svoje strane pobrinut ćemo se da sve bude besprijekorno. Kartica koja služi kao sredstvo za plaćanje može se nadoplaćivati za konzumaciju, a iznos koji ostane na kartici bit će vraćen, ako se ne potroši. U festivalskoj zoni biti će postavljena dva Addiko bankomata kako bi posjetitelji mogli podizati gotovinu i uplaćivati sredstva na karticu. Naša uloga je da pomognemo da dobra zabava bude u prvom planu, a dobra glazba je neupitna” – izjavila je Maja Čulig ispred Addiko banke.

Da se stvari kreću u idealnom smjeru potvrdio je i direktor festivala Sanjin Đukić: “U konačnici ćemo imati minimalno 50% bolju posjetu u odnosu na prošlu godinu. Jedan dio zasluge za to definitivno leži i u sjajnom bukingu festivala i velikom uspjehu u dovođenju Wu-Tang Clana, velikih internacionalnih imena kao što su Sven Vath, Nina Kraviz, IAMDDB i prve regionalne lige s imenima kao što su Bajaga i Instruktori, Vojko V, Krankšvester ili naši debitanti Hladno pivo. Program nam je sjajan, prvi smo festival sezone, sve dobro što smo naučili u prethodne dvije godine iskoristili smo da napravimo najmoćniji Sea Star do sada!”

Sett iz Krankšvestera napomenuo je kako su se prošle godine ugodno iznenadili glavnom pozornicom koja je doslovno izgledala kao svemirski brod: “Meni je najveći skok iz godine u godinu bio zapravo taj prijelaz na svemirski brod od stagea, što je fantastično za nas, jer imamo super fotke na Instagramu i osjećali smo se kao velik bend, kao da Lady Gaga nastupa. Dodajte još tih lasera, mi jedva čekamo”.