Fanovi Sea Stara iz preko 20 zemalja sveta u prvih 24 sata prodaje ugrabili su više od 3000 ulaznica za nadolazeće šesto izdanje festivala. Značenje ovih nekoliko tisuća potvrđenih dolazaka posebno dobiva na jačini ako se uzme u obzir da objava prvih izvođača koji će od 23. do 26. svibnja 2024. nastupiti u laguni Stella Maris tek sledi!

Zbog zahvalnosti koju Sea Star publika pokazuje umaškom festivalu organizatori iz EXIT tima odlučili su i da novi, upravo pušten kontingent, također ima jak popust i to od čak 40% u odnosu na finalnu cijenu. Nove festivalske ulaznice po cijeni od 44 eura mogu se kupiti na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio. 

Ulaznice za šesto izdanje Sea Star festival prvi dan prodaje prodavale su se u čak 24 zemlje svijeta, pri čemu prednjače tradicionalno najjača tržišta kao što su Hrvatska, Slovenija, Italija i Austrija. No prodaja je zabilježena i u Njemačkoj, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Belgiji, Francuskoj, Švicarskoj, Mađarskoj, SAD-u, Skandinaviji te, naravno, u ostatku naše regije.

Šesto izdanje festivala bit će održano od 23. do 26. svibnja 2024. na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris. Kao i dosad dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25., dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i Afterparty. Uskoro stižu i prva imena, ali i velika blagdanska akcija u kojoj se uz kupljenu ulaznicu za EXIT može dobiti i ona za Sea Star, pa se s pravom može očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre, s jednog od prvih velikih open-air događaja pokrenuti ljetnu turističku i festivalsku sezonu u Hrvatskoj i šire.