Četvrto izdanje Sea Star Festivala prekinulo je dvoipolgodišnju festivalsku pauzu u Hrvatskoj i vratilo osmijeh na lice 40 tisuća posjetitelja umaške lagune Stella Maris. Zadnji vikend u svibnju bio je rezerviran za najluđe buđenje ljeta i uvertira u pravu festivalsku sezonu cijele regije. Festivalski fenomen zvan Sea Star ne staje, tako da su već krenule pripreme za iduće izdanje u svibnju 2023. godine.

Svi koji se odmah prijave na kratkom formularu već si sada mogu osigurati najpovoljnije ulaznice za SSF2023. Prijavom imaš priliku osvojiti i vrijedne nagrade, koje uključuju festivalske ulaznice, VIP upgrade i brojna druga iznenađenja.

Sea Star je ispisao povijest

Nakon stanke od gotovo dvije i pol godine festivalsko ljeto u Hrvatskoj je započelo i to na nevjerojatan maestralni način. Sea Star Festival, u organizaciji EXIT tima, posjetilo je više od 40.000 posjetitelja iz preko 40 zemalja i na idealan način pokrenulo glazbenu i turističku sezonu. Energija ljubavi kakva se dugo nije mogla osjetiti na jednom mjestu ispisala je povijest, a neodoljivo je podsjećala na onu od prošlog srpnja kad se na Petrovaradinskoj tvrđavi održao EXIT. Veliki headlineri, koje je predvodila Amelie Lens uz Dubiozu Kolektiv, Onyx, Meduzu, Topica, Senidah, Konstraktu, KALUSH Orchestra i brojne druge, dokazali su kako Sea Star ima posebno mjesto na listi velikih europskih festivala. Sada te visoko postavljene granice treba pomicati dalje – idućim izdanjem Sea Star Festivala, u svibnju 2023.

Osiguraj svoje mjesto na vrijeme po najpovoljnijim cijenama

Iskoristi jedinstvenu priliku, popuni kratki formular i budi među prvima koji će si osigurati ulaznice za Sea Star Festival 2023. po najboljim cijenama, a prijavom imaš mogućnost i osvojiti vrijedne nagrade – od festivalskih ulaznica, VIP nadogradnje do brojnih drugih iznenađenja. Kratak formular nalazi se ovdje, a prijava za early bird ulaznice traje do 1. srpnja.