Ostalo je manje od dva tjedna do Sea Star Festivala koji se održava 27 i 28. svibnja u Umagu, u resortu Stella Maris. Desetci tisuća ljudi pristići će iz svih krajeva Europe i svijeta kako bi slavili početak ljeta na prvom velikom hrvatskom festivalu nakon dvogodišnje pauze. U očekivanju otvaranja festivalskih ulaza složen je top 5 najboljih nastupa s dosadašnjih izdanja Sea Stara.

WU-TANG CLAN

Nakon nastupa u New Yorku, Londonu, Berlinu, Parizu i drugim svjetskim metropolama, Wu-Tang Clan 2019. stižu u Umag, a njihov nastup na glavnoj pozornici festivala ostao je tako ekskluzivan za cijelu centralnu, južnu i istočnu Europu! U Istru je došlo desetine tisuća fanova iz brojnih europskih zemalja. Pregovori oko nastupa u Hrvatskoj trajali su čak sedam mjeseci, a on je ostao zapamćen kao jedan od najupečatljivijih ikad na ovom festivalu. Wu-Tang Clan je prodao nevjerojatnih 40 milijuna albuma, dok svjetski mediji za njih imaju samo riječi hvale, pa ih tako Rolling Stone naziva “najboljom rap grupom ikada”. Njujorški rap revolucionari zaslužni su za tektonske promjene u svom žanru još od svog debija iz 1993. a koji i danas pruža osnovu za mlade naraštaje žedne vrhunskog hip-hopa.

THE PRODIGY

Nastup grupe The prodigy na prvom Sea Star Festivalu 2017. čak je i sam bend proglasio jednim od najboljih na tadašnjoj turneji. Od same najave dolaska legendarnog trojca interes za njihov nastup nije jenjavao, a jedan od najvećih bendova svih vremena još jednom je dokazao svoj status apsolutnih zvijezda.