Najava dolaska najveće hip hop grupe u povijesti, velikog Wu-Tang Clana, na Sea Star festival izazvala je nezapamćenu navalu na ulaznice iz preko 30 zemalja Europe, ali i s drugih kontinenata! Ponukani ovom izuzetnom situacijom organizatori razmišljaju o povećanju festivalske zone u laguni Stella Maris, jer se očekuje se da će ovogodišnje izdanje privući znatno više publike nego prethodne godine!

Specijalno za domaću i regionalnu publiku Sea Star je pripremio još jednu fantastičnu šansu, kako bi svatko imao priliku zakucati 24. i 25. svibanj u svom kalendaru. Na točno mjesec dana do otvaranja festivalskih vrata u srijedu 24. travnja u 10:00h, starta jedinstvena ponuda jednodnevnih ulaznica po nevjerojatnoj poklon cijeni od 149 kn i uštedu od čak 50% od finalnog iznosa! Akcija službeno traje samo 24 sata, ali po iskustvu iz prethodnih godina može se očekivati da će ulaznice po poklon cijeni biti razgrabljene za samo nekoliko sati!

“Sjajno je vidjeti kako je najava dolaska Wu-Tanga, kao i Nine Kraviz i Sven Vatha, pokrenula publiku na svim meridijanima i paralelama planete. I pored ogromnog interesa, nama je iznimno važno da Sea Star, kao i EXIT, uvijek ostane dostupan domaćoj i regionalnoj publici, te stoga samo na lokalnom tržištu nudimo mogućnosti kupovine ulaznica s izuzetno velikim popustima, kao što je u slučaju početka prodaje jednodnevnih karata. Svi koji žele iskoristiti ovu fantastičnu mogućnost trebaju biti pripravni jer se očekuje da će ovaj kontigent karata biti razgrabljen za samo nekoliko sati.”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita i Sea Stara.

Osim Wu-Tang Clana, dobitnu kombinaciju lineupa čine pomno selektirana imena elektronske, hip hop i rock scene kojima će se u sljedećim danima pridružiti još velikih imena. U petak, 24. svibnja nastupit će elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz i nadolazeća zvijezda Ilario Alicante koji će lagunu pretvoriti u najveći klub na otvorenom, dok će party prema hip hopu i trapu u suradnji s brendom Drito skrenuti opaka postava koju predvodi rapidno rastuća britanska trap zvijezda IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, High5, Fox, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljano. Subotnje udaranje po hip hopu i show za pamćenje pr