Nakon zaraznog megahita “Be Mine” i ludo uspješne “Katchi” kojima su zavladali radijskim eterom diljem svijeta, pariški DJ dvojac Ofenbach svježe je izbacio pravu ljetnu poslasticu “Party”. Magični recept po kojem su još jednom složili hit za plesne podije klubova i festivala uključuje evokaciju kultne “(You Gotta) Fight For Your Right (To Party)” legendarnih Beastie Boys. Iza spota prožetog retro atmosferom i motivima iz 80-ih stoje Sébastien Tulard i Benoît Chaslerie koji su radili i sa slavnom Kylie Minogue.

Već ranije poznati po fantastičnim remiksevima, Ofenbach su kao zaljubljenici u glazbeno restauriranje ovaj put u ruke dobili pjesmu prave one-man funk mašine Lack Of Afro u koju su vokalno upleteni Wax i Herbal T. Ofenbachov re-work njihovog singla “Party” ritmična je pozivnica za sve koji se već pripremaju za ljetne zabave pod vedrim nebom kakve se s nestrpljenjem iščekuju i na Sea Star Festivalu. Ovaj sve popularniji tandem s više od 250 milijuna streamova na Spotify platformi, u Umag stiže 26. svibnja.

Od 17. travnja u 10:00 sati kreće specijalna prodaja jednodnevniih ulaznica za glavne festivalske dane, 25. i 26. svibnja. Najbrži Sea Star fanovi svoje jednodnevne ulaznice moći će u roku 24 sata nabaviti po poklon cijeni od svega 149 kn, što je ušteda od rekordnih 40% u odnosu na njihov finalni iznos. Ulaznice će biti dostupne na svim prodajnim mjestima te online na servisima Entrio i Ticket Shop.

Sea Star Festival otkrio je i raspored izvođača po danima te će tako 25. svibnja Addiko Tesla Stage, glavnu pozornicu festivala, otvoriti svjetske mega zvijezde elektronskog neba – legendarni trance majstor Paul van Dyk i junak novog kova Robin Schulz. Sofisticirani londonski house trio Disciples dodatno će rasplesati publiku ispred najveće Sea Star pozornice. Nautilus Arena ugostit će jake hip hop snage. Regionalna carica Sajsi MC, splitski igrači Dječaci, veliki povratnici Tram 11, gospodar rima Edo Maajka & Bend te nositelj tvrdog đira Krešo Bengalka. Hip hop atmosferu upotpunit će u svom DJ setu VRH, a u live setu pridružuje se i Senidah, nova R’n’B zvijezda iz Slovenije.

U subotu, 26. svibnja na Addiko Tesla pozornicu stiže jedan od najboljih koncernih sastava uživo, fantastični britanski bend Hurts, kao i službeno najbolji svjetski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike. Čast otvoriti veliku pozornicu pripala je domaćim pop prvacima Borisu Štoku i Detouru, a party atmosferu održavat će hitmakeri Filatov & Karas, mlada DJ-ica MATTN te spomenute francuske zvijezde Ofenbach. Nautilus Arena drugog dana postaje opaki techno klub na otvorenom. S britanskih, berlinskih i pariških adresa stižu virtuozi Luke Slater, François X i Tommy Four Seven. Podršku ovom ubitačnom triju dat će aktualni regionalni techno lideri DJ Jock, Ian F. i Ivan Komlinović u live setu.

Osim dnevnih ulaznica, specijalnu ponudu čini i fantastična akcija “Kupi 4, zgrabi 5” ili, prijateljski nazvana 4=5 koja svakom društvu olakšava povoljniji dolazak na festival. Prijatelji koji odjednom kupe četiri festivalske ulaznice za Sea Star, petu dobivaju na poklon. Ova ograničena akcija, koja će trajati do isteka zaliha, uključuje i mogućnost da se na kupljena festivalska turistička paketa, peti dobije gratis. Festivalske ulaznice dostupne su po cijeni od 279 kn, što uključuje 40% uštede u odnosu na posljednju cijenu. Kompletna ponuda dostupna je na službenoj stranici Sea Star Festivala.