Francuski hitmakerski DJ duo Ofenbach stiže u magičnu umašku lagunu Stella Maris. Dorian i César u svom katalogu nanizali su svjetske hitove poput „Be Mine“, „Katchi“ i „Hurricane“ koji bilježe čak nekoliko milijardi streamova, a posljednji megabanger „Overdrive“ već mjesecima je najtraženija pjesma u Hrvatskoj! Upravo publika Sea Stara imat će je priliku po prvi put vidjeti uživo od 23. do 26. svibnja na šestom izdanju umaškog festivala!

Ofenbach su se pridružili ostalim headlinerima koji su dosad najavljeni za nastup na Tesla Main Stageu u laguni Stella Maris: John Newman, Ian Asher, INIKO, ARTBAT, Hot Since 82, Deborah De Luca, Buč Kesidi i Joker Out. 

Povoljnije ulaznice za susret s Ofenbachom i headlinerima Sea Stara u prodaji su po promo cijeni od 44 eura, uz čak 40% popusta na finalni iznos, što je cijena koja će biti najkasnije do 5. ožujka ili ranije, ukoliko se količine rasprodaju.

DJ senzaciju Ofenbach čini iskusni duo: César Laurent de Rummel i Dorian Lauduique. Iako su dva školska prijatelja sa samo 13 godina osnovala svoj prvi rock bend po uzoru na Rolling Stones i Led Zeppelin, 2014. godine odlučili su napraviti glazbeni zaokret i tada su, nazvavši se prema francuskom skladatelju Jac