Obožavani Baby Lasagna rasprodao je prva tri samostalna koncerta u samo jednom danu, Angelina Mango najavljuje novi singl i svoj prvi album koji izlaze već ovaj mjesec, francuski duo Ofenbach otvara novu eru i predstavlja novi zvuk, Hot Since 82 izdao je novi singl, ARTBAT su organizirali rasprodani stadionski show, a Joker Out s fanovima je podijelio zanimljive statistike. Svi oni, i još 80-ak izvođača, za samo tri dana stižu na Sea Star Festival kojim otvaraju ljeto i prizivaju sunce!

Baby Lasagna: Tri rasprodana koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata! 

Nakon što je razvalio nastup u finalu Eurosonga i osvojio srca publike diljem Europe te visoko drugo mjesto, Baby Lasagna je u samo jednom danu rasprodao čak tri koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata, od kojih je prvi rasprodan u samo četiri minute! Sretnici koji će se naći u publici Sea Star Festivala s Markom će pjevati  „Rim Tim Tagi Dim“ već ovaj tjedan, a ograničen broj ulaznica još uvijek je u prodaji, zato požuri na našu stranicu ili Entrio!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Angelina Mango: Novi singl i album „Poké Melodrama”

Talijanska finalistica i nova pjevačka zvijezda Angelina Mango najavila je novi album naslovljen „Poké Melodrama” koji će svjetlo dana ugledati već 31. svibnja. Album će najaviti singlom „Melodrama“ koji će izaći samo dan prije nastupa na #SSF2024, a dostupan je i link za pre-save

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Mango (@angelinamango_)

Ofenbach: Francuski hitmakeri lansiraju novi sound 

Najveći hitmakeri današnjice, francuski duo Ofenbach, na svom su Instagram profilu najavili novi zvuk i novu eru. Singl „Feelings Don’t Lie“ u suradnji s viralnom američkom kantautoricom Salem Ilese otključat će novo poglavlje 24. svibnja, samo dan prije nego što se popnu na Tesla Main Stage! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ofenbach (@ofenbachmusic)

Hot Since 82 – Novo vruće izdanje „Preach“

Hot Since 82 udružio je snage s Ronom Carrollom i dodatno ugrijao novo house izdanje „Preach“. Singl je objavljen za Defected Records, a dostupan je na svim streaming servisima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot Since 82 (@hotsince82)

ARTBAT: Sold out Upperground show na stadionu Santiago Bernabeu 

Ukrajinski je dvojac održao iznimno uspješan događaj u organizaciji vlastitog labela Uppergorund. Na kultnom stadionu Real Madrida, Santiago Bernabeu, uz ARTBAT su nastupili pomno selektirani artisti: Camelphat, Vintage Culture, Miss Monique, Another Life i Fred Lenix, a show je bio rasprodan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ARTBAT 🇺🇦 (@artbatmusic)

Joker Out: Iznimno uspješna bendovska godina u brojevima 

Joker Out u posljednjih su godinu dana postali najveća slovenska, ali i velika europska senzacija. Njihova je pjesma „Carpe Diem“ najstreamanija pjesma na slovenskom jeziku svih vremena, a u prošloj su godini posjetili čak 21 europsku zemlju i proputovali 71 tisuću kilometara, a sve su svoje uspjehe s fanovima podijelili u godišnjem izvještaju na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)