Newsflash donosi svježe i uzbudljive vijesti o izvođačima šestog izdanja Sea Star Festivala.

Ian Asher objavio je singl „MOONLIGHT“, Baby Lasagna ponovno je zauzeo prvo mjesto na eurovizijskim kladionicama, Joker Out rasprodali su svoj limitirani vinil u samo nekoliko sati, Senidah je novim spotom prizvala svoj bad girl alter ego, Rouzi je singlom „Hej ti“ uletio u YouTube trending, Vanillaz su objavili novu traku „Let’s Get Lost“ – sve se to dogodilo ususret šestom izdanju Sea Star Festivala do kojeg nas dijeli samo 16 dana! 

Ian Asher: Novi singl „MOONLIGHT“ i najava velike svjetske turneje

Ian Asher, DJ i producentska zvijezda u usponu, prošli je tjedan objavio novi singl „MOONLIGHT“ u suradnji sa SB19 i Terryjem Zhongom. Osim što novim singlom ubojiti trio obara rekorde slušanosti, Asherov je remix pjesme „Mas que nada“ prešao 10 milijuna streamova na svim platformama, a mladi je DJ najavio i hrpu datuma svoje ljetne/jesenske turneje, među kojima se nalazi i Sea Star Festival

Baby Lasagna: Ponovno na vrhu eurovizijskih kladionica! 

Hrvatski predstavnik na Eurosongu 2024 ponovno je na samom vrhu eurovizijskih kladionica! Nakon prvih proba u Malmöu, Baby Lasagna potvrdio je da je apsolutni miljenik publike. Trenutno se nalazi na prvom mjestu s čak 25% šanse za pobjedu. Uz to, njegov se merch rasprodaje nevjerojatnom brzinom, a sada je u ponudi i unikatna slikovnica! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Joker Out: U nekoliko sati rasprodan limitirani „Live From Arena Stožice“ vinil 

Nakon što su ostvarili jedan od svojih velikih snova i održali ogromnu europsku turneju s 22 koncerta kroz 13 zemalja gdje su nastupali pred nekoliko desetaka tisuća fanova, Joker Out objavili su i rasprodali svoj vinil! Njihov je koncert u Areni Stožice zabilježen u obliku live albuma „Live From Arena Stožice“ koji se našao u prodaji u vrlo limitiranom izdanju: u manje od 12 sati rasprodalo se svih 800 vinila!  

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joker Out (@joker_out_official)

Senidah: Trap kraljica objavila „Deliju“ i servirala filmsku priču

Moćna Balkanka i vladarica trapa Senidah objavila je novi singl „Delija“ i pokazala svoju bad girl energiju. Osim pjesmom, Senidah je obožavatelje posebno oduševila spotom koji je režirao David Jovanović, a donosi pravu filmsku priču. Tekst za pjesmu napisali su Bojana Vunturišević i Slobodan Veljković, dok su za aranžmane zaslužni Slobodan Veljković i Senidah

Rouzi: Novi singl „Hej ti“ u YouTube trendingu

Mladi traper u strelovitom usponu Rouzi objavio je novi singl „Hej ti“ za Bassivity Digital. Pjesma je u nekoliko dana preslušana više od 200 tisuća puta na YouTube-u i mlada se trap zvijezda već popela na 13. mjesto YouTube trendinga. 

Vanillaz: Objavljena hipnotička traka „Let’s Get Lost“

Omiljeni EDM duo Vanillaz objavio je novu, hipnotičku traku „Let’s Get Lost“. Svježa traka iz kuhinje ovog jedinstvenog svjetski poznatog hrvatsko-slovenskog dvojca kombinira mračni vokal i opčinjavajuću melodiju, a objavljena je za label Raving Society.  

Tebra: Najava novog singla „At Night“ na EXIT Soundscape labelu

Moćni DJ Tebra u posljednjih je 20 godina eksperimentirao i istraživao zvuk, a njegova se glazba afirmirala u organskim, afro i progresivnim house žanrovima. Tebra će zajedno s Arkayinim eteričnim vokalom novim singlom „At Night“ zabilježiti svjedočanstvo iskrenih emocija u istraživanju zvuka. Singl će biti objavljen 17. svibnja na EXIT Soundscape labelu, a pre-saveati se može već sad na linku.