Uz novu dozu glazbenih vijesti gostujućih izvođača, sve smo bliže jubilarnom petom izdanju festivala

The Prodigy su objavili novo kolekcionarsko vinilno izdanje, Robin Schulz je nastupio na krunidbi Kralja Charlesa III., Indira Paganotto je na svom Instagramu najavila i nastup na Sea Staru, Grše je prvi hrvatski glazbenik koji je dosegnuo #1 domaćeg Billboard charta, Senidah je predstavila remix istaknute pjesme s aktualnog albuma, Micka Lifa ima novi EP, a Marko Nastić obilježava 25 godina samostalne karijere. Svi detalji su u nastavku!

The Prodigy: Objavljeno limitirano kolekcionarsko izdanje vinila “Invaders Must Die Remixes”

Povodom Record Store Daya, koji se obilježava 22. travnja diljem svijeta, glazbene ikone The Prodigy objavile su limitirano izdanje 180g 12’’ vinila “Invaders Must Die Remixes”, koje uključuje novi remix pjesme “Omen” te live izvedbu “Take me to the Hospital” snimljenu u londonskom Alexandra Palace.

Robin Schulz: Globalni hitmaker nastupio na krunidbi britanskog Kralja Charlesa III.

Svjetski hitmaker Robin Schulz objavio je zajedno s Take That rework njihovog singla “Greatest Day”, u kojem im se pridružuje i Calum Scott. Nekoliko dana nakon objave, njemački producent i DJ nastupio je s Take That u Londonu, na krunidbi britanskog Kralja Charlesa III.