Uz novu dozu glazbenih vijesti gostujućih izvođača, sve smo bliže jubilarnom petom izdanju festivala

The Prodigy su objavili novo kolekcionarsko vinilno izdanje, Robin Schulz je nastupio na krunidbi Kralja Charlesa III., Indira Paganotto je na svom Instagramu najavila i nastup na Sea Staru, Grše je prvi hrvatski glazbenik koji je dosegnuo #1 domaćeg Billboard charta, Senidah je predstavila remix istaknute pjesme s aktualnog albuma, Micka Lifa ima novi EP, a Marko Nastić obilježava 25 godina samostalne karijere. Svi detalji su u nastavku!

The Prodigy: Objavljeno limitirano kolekcionarsko izdanje vinila “Invaders Must Die Remixes”

Povodom Record Store Daya, koji se obilježava 22. travnja diljem svijeta, glazbene ikone The Prodigy objavile su limitirano izdanje 180g 12’’ vinila “Invaders Must Die Remixes”, koje uključuje novi remix pjesme “Omen” te live izvedbu “Take me to the Hospital” snimljenu u londonskom Alexandra Palace.

Robin Schulz: Globalni hitmaker nastupio na krunidbi britanskog Kralja Charlesa III.

Svjetski hitmaker Robin Schulz objavio je zajedno s Take That rework njihovog singla “Greatest Day”, u kojem im se pridružuje i Calum Scott. Nekoliko dana nakon objave, njemački producent i DJ nastupio je s Take That u Londonu, na krunidbi britanskog Kralja Charlesa III.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robin Schulz (@robin__schulz)

Indira Paganotto: Techno superzvijezda na svom je Instagramu najavila i nastup u Umagu

“Your psycho ninja is coming back on Tour again” riječi su kojima je techno superzvijezda Indira Paganotto na svom Instagramu najavila novi val svojih nastupa diljem svijeta, a na popisu se nalazi i Sea Star Festival! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Paganotto (@indirapaganotto)

Grše: Prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Songs liste

Triljski reper Grše prvi je hrvatski glazbenik koji se našao na #1 Billboard Croatia Songs charta, liste najslušanijih pjesama na streaming platformama u Hrvatskoj. Vodeću poziciju zauzeo je s aktualnim singlom “Mamma Mia”.

Senidah: Predstavljen remix pjesme “Level”

Regionalna trap kraljica Senidah objavila je remix pjesme “Level”, koja se u originalu nalazi na njenom uspješnom novom studijskom albumu “Za tebe”, objavljenom krajem prošle godine, a kojeg će uživo predstaviti na Sea Star Festivalu.

Micka Lifa: Unikatna reperica objavila novo EP izdanje

“Za leto spremni!” istaknula je Micka Lifa i tim riječima predstavila svoje novo EP izdanje “Brizer”, koje donosi šest pjesama i dostupno je na svim digitalnim streaming servisima.

Vanillaz: Novi singl u izdanju nizozemskog labela Soave

Producentski duo Vanillaz objavio je novi singl i videospot “Live Forever”, u izdanju nizozemske diskografske kuće Soave.

Marko Nastić: Jubilarnih 25 godina karijere

Moćnim tulumom u beogradskom Hangaru, vodeći regionalni DJ i producent Marko Nastić proslavio je 25 godina karijere koja je dosegnula svjetske razine. U slavljeničkom tonu stiže i na ovogodišnji Sea Star Festival!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Nastic (@markonast)