Newsflash donosi svježe i uzbudljive vijesti o izvođačima šestog izdanja Sea Star Festivala.

Ian Asher osnovao je vlastiti label i pokrenuo svoj radijsku emisiju, ARTBAT su sudjelovali na Argyjevom albumu, INIKO je snimila svoj cover pjesme „16 Carriages“, Hot Since 82 napravio je tulum u tajnom njujorškom klubu, Devito ima novu suradnju s Nikolijom, Grše je s „Fantazijom“ već šest tjedana na vrhu Billboarda, a tam & Jymenik subotu su provele na omiljenoj zagrebačkoj pozornici. 

Ian Asher: Moćni DJ osnovao vlastiti label JUST A FEELING RECORDS, radijsku emisiju i najavio novu pjesmu 

Ian Asher ima velike vijesti: napokon je osnovao vlastiti label pod nazivom JUST A FEELING RECORDS te udružio snage s Insomniac Radiom i lansirao emisiju JUST A FEELING RADIO, a nove će epizode izlaziti svaka dva tjedna. Prva pjesma na labelu, „Touch Me“ bit će objavljena 29. ožujka. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IAN ASHER (@ianasher)

ARTBAT: Tech-house zvijeri sudjelovale na Argyjevom albumu 

Producent Argy objavio je svoj LP „New World“ za diskografsku kuću Afterlife, a ARTBAT su svoj pečat ostavili na singlu „Tibet“ koji je objavljen prošle godine. 

INIKO: Čarobni i autentični INIKO snimili su kratku verziju pjesme „16 Carriages“ 

INIKO su na svom Instagram profilu objavili svoj cover pjesme „16 Carriages“ koju originalno izvodi neponovljiva Beyonce. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INIKO (@in.iko)

Hot Since 82: Rasplamsao njujorški ponedjeljak 

Hot Since 82 dokazano je najveći party-maker. Ovaj je ponedjeljak uljepšao mnogim Njujorčanima svojim nastupom u ekskluzivnom tajnom klubu hearsay na Manhattnu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot Since 82 (@hotsince82)

Grše: Već šest tjedana ne silazi s Billboarda

Kad se radi o Billboardu, Grše je apsolutni rekorder. Osim što se trenutno na ljestvici nalazi s čak trima pjesmama, pjesma „Fantazija“ nastala u suradnji s Miach već je šest tjedana na samom vrhu Billboardove ljestvice

tam & Jymenik: Zvjezdani nastupi na koncertu pocket palme u zagrebačkoj Tvornici

tam & Jymenik prošlog su vikenda oduševile Zagrepčane. Jymenik je nastupila kao predgrupa na promociji trećeg albuma pocket palme, dok im se tam pridružila na koncertu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by yem (@yemhr)