Donosimo novi pregled glazbenih vijesti imena koja stižu na jubilarno peto izdanje Sea Star Festivala!

Psytrance kraljica Indira Paganotto objavila je zajednički singl s Ninom Kraviz, slovenska indie-rock senzacija Joker Out najavila duet s Elvisom Costellom, dok je Hiljson Mandela s matičnim kolektivom KUKU$ objavio prvi domaći trap NFT album. Uz to, koncertna atrakcija Podočnjaci otkrila je kako su s debi-albumom ostvarili više od milijun streamova na Spotifyu, srpski reper Fox potvrdio je objavu novog videospota, a vodeći hrvatski disco-house DJ i producent Ilija Rudman potvrdio je objavu novog LP izdanja.

Indira Paganotto: Psytrance kraljica objavila novi singl “White Horse”

Kraljica psytechno žanra i jedno od najvećih novih imena globalne elektronske scene – Indira Paganotto, objavila je novi singl “White Horse”. Riječ je o spoju psytrance i techno žanrova, a izdanje je rezultat suradnje s još jednom iznimnom techno zvijezdom – Ninom Kraviz, koja je 2019. također nastupila na Sea Staru.

Ova clubbing poslastica već se nalazi u njihovim DJ setovima, a s nestrpljenjem iščekujemo doživjeti je uživo u setu koji Indira Paganotto priprema u laguni Stella Maris.

Joker Out: Slovenska indie-rock senzacija najavila duet s Elvisom Costellom

Jedan od trenutno najpopularniji slovenskih bendova – Joker Out, najavio je suradnju s Grammyem nagrađenom britanskom ikonom, Elvisom Costellom! Radi se o duetu naziva “New Wave”, koji će biti objavljen sredinom travnja, neposredno pred prvi ovogodišnji nastup benda u Hrvatskoj, 19. svibnja na Sea Staru u Umagu. Vijest o ovoj suradnji stiže i nakon što su Joker Out predstavljeni u cijenjenoj listi “100 A