Kreće dvotjedni newsflash – bit će objavljivan do festivala, a donosit će najuzbudljivije novosti vezane uz izvođače šestog izdanja Sea Stara

Ofenbach su s pjesmom „Overdrive“ skupili više od 100 milijuna streamova, John Newman objavio je drugu epizodu serijala IN LIFE with John Newman, INIKO su najavili dio The Awakening Toura, ARTBAT je novom suradnjom uzdrmao klupsku scenu, Deborah De Luca izvela je svoj set prije utakmice Napoli – Juventus, Hot Since 82 vikend je proveo na Balkanu, Ian Asher objavio je novi remiks, a Buč Kesidi obaraju top ljestvice prodaje.

Ofenbach: Pjesma „Overdrive“ poslušana više od 100 milijuna puta na Spotifyju 

Francuske DJ zvijezde Ofenbach još su jednom dokazale da su pravi hitmakeri. Njihov je singl „Overdrive“, nastao u suradnji s Normom Jean Martine, na Spotifyju skupio preko 100 milijuna streamova.  

John Newman: Drugom epizodom serijala IN LIFE with John Newman obožavateljima daje sneak peak u svoj život 

Svjetska glazbena senzacija John Newman na svom YouTube kanalu pokrenula je video serijal pod naslovom IN LIFE with John Newman koji obožavateljima daje ekskluzivnu priliku da zavire u njegov život na turneji. Ovaj je tjedan objavljena druga epizoda serijala, „CLOSING DOWN USHUAIA“.