Kreće dvotjedni newsflash – bit će objavljivan do festivala, a donosit će najuzbudljivije novosti vezane uz izvođače šestog izdanja Sea Stara

Ofenbach su s pjesmom „Overdrive“ skupili više od 100 milijuna streamova, John Newman objavio je drugu epizodu serijala IN LIFE with John Newman, INIKO su najavili dio The Awakening Toura, ARTBAT je novom suradnjom uzdrmao klupsku scenu, Deborah De Luca izvela je svoj set prije utakmice Napoli – Juventus, Hot Since 82 vikend je proveo na Balkanu, Ian Asher objavio je novi remiks, a Buč Kesidi obaraju top ljestvice prodaje.

Ofenbach: Pjesma „Overdrive“ poslušana više od 100 milijuna puta na Spotifyju 

Francuske DJ zvijezde Ofenbach još su jednom dokazale da su pravi hitmakeri. Njihov je singl „Overdrive“, nastao u suradnji s Normom Jean Martine, na Spotifyju skupio preko 100 milijuna streamova.  

John Newman: Drugom epizodom serijala IN LIFE with John Newman obožavateljima daje sneak peak u svoj život 

Svjetska glazbena senzacija John Newman na svom YouTube kanalu pokrenula je video serijal pod naslovom IN LIFE with John Newman koji obožavateljima daje ekskluzivnu priliku da zavire u njegov život na turneji. Ovaj je tjedan objavljena druga epizoda serijala, „CLOSING DOWN USHUAIA“.

INIKO: Najavljeni datumi američkog dijela The Awakening turneje

INIKO su na svom Instagram profilu najavili i prvi, američki, dio The Awakening turneje u sklopu koje dolaze i na Sea Star Festival. Turneja kreće u travnju. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by INIKO (@in.iko)

ARTBAT: Žanrovski crossover iz snova s Arminom van Buurenom

ARTBAT i Armin van Buuren udružili su snage i u suradnji koja je uzdrmala klupsku glazbenu scenu predstavili „Take Off“ – jedan od najvećih singlova godine 

Deborah De Luca: DJ kraljica iz Napulja izvela set prije utakmice Napoli – Juventus

Deborah De Luca na svom se Instagram profilu pohvalila DJ setom na prepunom napuljskom nogometnom stadionu Diego Armando Maradona uoči utakmice Napoli – Juventus. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deborah De luca (@deborahdeluca)

Hot Since 82: Britanska zvijezda napravila party u Nišu i Sarajevu

Hot Since 82 proveo je vikend na Balkanu. Britanski DJ i producent izveo je svoj hipnotizirajući set i oduševio publiku na velikom EXIT-ovom partyju u Nišu te sarajevskom Unity84 Festivalu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot Since 82 (@hotsince82)

Ian Asher: Novim remiksom pjesme „Heart Still Beating“ iznenadio fanove 

Ian Asher svoje je fanove iznenadio novim remiksom: radi se o pjesmi „Heart Still Beating“ koju originalno izvode Bebe Rexha i Nathan Dawe. 

 

Buč Kesidi: Albumi ”Euforija” i ”Posesivno-ospulsivni hospul” na hrvatskim top ljestvicama prodaje 

Dva izdanja benda Buč Kesidi objavljena su 8. veljače i odmah su zasjela na prvo i drugo mjesto strane tjedne top liste prodaje Hrvatske diskografske unije. Našli su se čak i iznad Taylor Swift. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Buč Kesidi (@buckesidi)