Pred vama je prvo izdanje Newsflash-a, pregleda noviteta glazbenih imena koja stižu na jubilarno peto izdanje Sea Star Festivala!

Globalni hitmaker Robin Schulz uvodi nas u ljeto novim singlom “Sweet Goodbye”, psytrance kraljica Indira Paganotto uskoro objavljuje zajednički singl s Ninom Kraviz, dok regionalna imena iz našeg trap gang kolektiva imaju izvrsne novitete – trap ikona Hiljson Mandela s novim radijskim singlom je ušao u HR Top 40 chart i zauzeo #1 Shazam Croatia liste, mlada glazbenica i autorica Miach objavila je novi singl i video “SMS”, a glazbenim novitetom nas je počastio i Ružno pače, jedno od vodećih imena nove generacije regionalnih glazbenika.

Robin Schulz: Uvod u ljeto uz novi singl “Sweet Goodbye”

Njemački hitmaker Robin Schulz iz svoje glazbene radionice predstavlja novi singl! Pjesma “Sweet Goodbye” ultimativna je himna za nadolazeće beskrajne ljetne noći provedene na plesnim podijima, u klubovima i festivalima.

Novi singl već broji više od šest milijuna streamova na YouTubeu i Spotifyju, a svjetski poznati DJ i producent predstavljat će je i u svojim setovima na aktualnoj turneji, u sklopu koje stiže i na Sea Star Festival.

Indira Paganotto: Psytrance kraljica udružila snage s Ninom Kraviz u novom singlu “White Horse”

Kako je otkrila na svojim društvenim mrežama, Indira Paganotto ovog će petka, 24. ožujka, objaviti novi singl “White Horse”. Riječ je o suradnji s Ninom Kraviz, a fanovi već sada s nestrpljenjem iščekuju ovu vrhunsku kombinaciju psytrance i techno žanrova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Paganotto (@indirapaganotto)

I Indira i Nina pjesmu već neko vrijeme predstavljaju u svojim DJ setovima, a jasno je da će se ova clubbing poslastica naći i u setu koji nam Indira Paganotto, kraljica psytechno žanra te jedno od najvećih novih imena globalne elektronske scene, priprema u laguni Stella Maris.

Hiljson Mandela: Singl “Cura s kvarta” osvojio je Shazam u Hrvatskoj, a pjesma je ušla i u HR Top 40 

S aktualnog albuma “Mandela Effect”, nominiranog i za cijenjenu glazbenu nagradu Porin, trap ikona Hiljson Mandela predstavio je novi singl “Cura s kvarta”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MANDELA EFFECT (@hiljsonmandela)

Pjesma se već istaknula kao apsolutni favorit publike, a u svom prvom tjednu plovidbe radijskim valovima ušla je u HR Top 40, službenu listu najemitiranijih pjesama u domaćem radijskom eteru. Uz to, dosegnula je i #1 Shazam Croatia Top 200 charta, te čak dva tjedna zaredom bila najtraženija pjesma na Shazamu u Hrvatskoj.

Miach: Nakon NLO, stigao je SMS

Nakon što je u potpunosti osvojila publiku hit-singlom “NLO” ft. Hiljson Mandela, mlada glazbenica i autorica Miach – novo ime domaće glazbene scene – kao uvod u ljetne mjesece predstavlja još jedan zarazni singl.

Ovaj put stiže nam “SMS”, post prekid himna koja govori o potpunom preboljevanju, kretanju dalje i shvaćanju vlastite vrijednosti. Kao i “NLO”, i ovaj singl je nastao u suradnji s producentom Lockroomom (Mihovil Šoštarić).

Ružno pače: Nova pjesma i video “Sedam milijuna”

Jedno od vodećih imena nove generacije regionalnih glazbenika – Ružno pače, ima novi singl i prateći videospot! Pjesma “Sedam milijuna” plovi streaming platformama i donosi još jedan neodovoljivi spoj pop-punka i elektronike.