Pred vama je prvo izdanje Newsflash-a, pregleda noviteta glazbenih imena koja stižu na jubilarno peto izdanje Sea Star Festivala!

Globalni hitmaker Robin Schulz uvodi nas u ljeto novim singlom “Sweet Goodbye”, psytrance kraljica Indira Paganotto uskoro objavljuje zajednički singl s Ninom Kraviz, dok regionalna imena iz našeg trap gang kolektiva imaju izvrsne novitete – trap ikona Hiljson Mandela s novim radijskim singlom je ušao u HR Top 40 chart i zauzeo #1 Shazam Croatia liste, mlada glazbenica i autorica Miach objavila je novi singl i video “SMS”, a glazbenim novitetom nas je počastio i Ružno pače, jedno od vodećih imena nove generacije regionalnih glazbenika.

Robin Schulz: Uvod u ljeto uz novi singl “Sweet Goodbye”

Njemački hitmaker Robin Schulz iz svoje glazbene radionice predstavlja novi singl! Pjesma “Sweet Goodbye” ultimativna je himna za nadolazeće beskrajne ljetne noći provedene na plesnim podijima, u klubovima i festivalima.

Novi singl već broji više od šest milijuna streamova na YouTubeu i Spotifyju, a svjetski poznati DJ i producent predstavljat će je i u svojim setovima na aktualnoj turneji, u sklopu koje stiže i na Sea Star Festival.

Indira Paganotto: Psytrance kraljica udružila snage s Ninom Kraviz u novom singlu “White Horse”