Prošlotjedna najava dolaska bogova rapa, grupe Cypress Hill na umaški Sea Star digla je rijetko viđenu buru među fanovima u cijeloj Europi! Nakon nezaboravnog prošlogodišnjeg nastupa Wu-Tang Clana, Sea Star je po reakciji fanova otišao korak naprijed objavivši dolazak grupe koja je doslovce promijenila povijest glazbe. Jedini ovogodišnji nastup Cypress Hilla u kontinentalnoj Europi drastično je povećao već prilično velik interes za ulaznicama, pa je datum do kojeg ih se može kupiti po aktualnoj promo cijeni od 229 kn pomaknut znatno ranije od planiranog, na 6. ožujak, odnosno do isteka zaliha.

Oduševljene komentare fanova na društvenim mrežama pojačao je sam bend “progovorivši” na svojim platformama uz desetine tisuća likeova i pregleda videa. Upravo su najavni spot riječima “Your video is awesome!” tražili kako bi ga pustili na svom Instagram profilu, a prva osoba koja je likeala bio je veliki Chuck D iz grupe Public Enemy! Najavni video je na Facebooku i Instagramu Sea Stara i Cypress Hilla pogledan gotovo 400.000 puta, uz oko 5.000 lajkova i nekoliko stotina fasciniranih komentara obožavatelja koji se 22. i 23. svibnja spremaju na put u Umag.

Riječ o Cypress Hillu na Sea Staru u svega četiri dana na društvenim platformama festivala dosegla je 700.000 ljudi! Stoga nije ni čudo da je Sea Starov inbox bio zakrčen porukama fanova iz cijele regije i mnogih europskih zemalja kojima će ovo biti najbolja prilika da ih gledaju uživo, jer su Cypressi drugi nastup ove godine zakazali na dalekom Islandu, a u Hrvatsku donose ekskluzivan show u punoj, petočlanoj postavi! I ove sezone organizatori ustraju u ideji da cijena ulaznice bude maksimalno prilagođena domaćoj i regionalnog publici. U ovom trenu ona, s popustom od 40%, iznosi 229 kn i bit će aktualna najkasnije do ponoći s petka 6. na subotu 7. ožujka!

Cypress Hill pojačali su line up Sea Stara koji nadmašuje sve dosadašnje zahvaljujući fantastičnoj posadi koju čine vodeća techno zvijezda današnjice Amelie Lens, svjetska senzacija Meduza, mega popularni Dubioza kolektiv, regionalni elektronski superheroji Umek, Tijana T, Insolate, kao i super jaka techno reprezentaciju na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom. Trap i hip-hop priču zaokružuju trenutno najpopularniji glazbenici ovog žanra u Hrvatskoj i regiji okupljneni u Sea Star gang koje predvodi maher domaće hip-hop scene Vojko V, a prate ga KUKUS, Z++ i trap bangeri Klinac, Ognjen, 30 Zona, Buntai, Brudaz, CAKE Boys presents Triad & Yeah Left live i Young Sanci.

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se 22. i 23. svibnja, uz Welcome Party 21. te Closing Party 24. svibnja 2020. Ulaznice se mogu nabaviti po cijeni već od 229 kn, što je u odnosu na finalni iznos, ušteda od čak 40% i ta cijena će biti na snazi do 6. ožujka. Zajedno s VIP Gold ulaznicama po cijeni od 750 kn mogu se pronaći na službenim stranicama festivala, te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio.hr. U prodaji su i turistički paketi već od 46 Eur, koji osim ulaznice uključuju i smještaj, dostupni putem službene turističke agencije festivala, EXIT Trip, dok se različite opcije smještaja za Sea Star festival, koje uključuju premium kamp, apartmane, vile i hotele, mogu pronaći ovdje.