Sea Star će trajati samo četiri dana i gradu će dati jednu drugu dimenziju kako bi prodisao “punim plućima”. Unaprijed smo zahvalni stanovnicima Umaga na gostoprimstvu i razumjevanju za tisuće mladih koji će se doći zabavljati u vaš grad i napraviti početak ljeta nezaboravnim! Upravo vi, stanovnici Umaga, najveća ste potpora u realizaciji i svima upućujemo poziv da nam se pridruže u četvrtak, 25. svibnja na otvaranju njihovog i našeg novog festivala. Jer Sea Star festival je napravljen tako da bude i ostane jedan od omiljenih umaških brendova s kojim će se ponositi u cijelom svijetu!

Kako bi u što je moguće pozitivnijem tonu započeli festivalsku avanturu Grad Umag i EXIT Tim pripremili su, za sve stanovnike Umaga, poklon ulaz na nulti dan festivala, u četvrtak, 25. svibnja. Sve što će biti potrebno je pokazati osobnu iskaznicu ili neku drugu vrstu identifikacije na ulazu i sve osobe s prebivalištem u Umagu moći će besplatno ući na festival.

Program Nultog dana Sea Stara u Stella Marisu predvode regionalne superzvijezde S.A.R.S., Rambo Amadeus i Kawasaki 3P. Vrata festivala otvorit će se u 19:00, a nastupi počinju već od 20:00.