Mnoge zvijezde Sea Stara, počevši od headlinera, grupe The Prodigy i Robina Schulza, jedinstvene su u apsolutnom oduševljenju, kako festivalom, publikom i atmosferom, tako i lokacijom – lagunom Stella Maris, Umagom i Hrvatskom. Proteklih dana njihove društvene mreže užarile su se od brojnih superlativa izrečenih na temu događaja kojim se lansira europska festivalska i turistička sezona.

Najglasnije su odjeknule riječi upravo kultnih electro punkera koji su u Istru stigli dan ranije, kako bi se pripremili za povratak na mjesto na kojem su 2017. pomogli lansirati festival. „Croatia Sea Star festival, u were massive!izjavili su poslije moćnog nastupa u svom stilu, a vođa benda Liam Howlett podijelio je fotku s vožnje po Umagu, dok njegova supruga Natalie Appleton nije krila oduševljenje: “Ovaj dan mi je jednostavno bio na popisu najdražih dana… prekrasan Umag”

Kakav sjajan start festivalske sezone! 😍 Hvala Sea Star Festivalu i vama na tom sjajnom iskustvu“ poentirao je na Instagramu Robin Schulz, a jednako impresionirana bila je i psy-mamma Indira Paganotto, koja je napisala „ Sea Star Festival je bio nevjerojatan! Svirati nakon Prodigyja bilo je ostvarenje sna!!“. Hitmaker Mahmut Orhan u izjavi je posebno naglasio: „Umag je nevjerojatan, volio bih se vratiti ovdje na odmor što prije.“

 

View this post on Instagram