Festival kojim počinje ljetna sezona, umaški Sea Star, zaključao je moćnu trap postavu svog novog izdanja. Uz ranije najavljene Iggy Azaleu, Senidah, Vojka V, Kuku$, Buntai i z++, u lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja stiže superjaki regionalni gang kojeg čine Grše, Bore Balboa, 30Zona, Mimi Mercedez, Muha, Tam, Alokin, Rasheed i Traples. Na prvom velikom hrvatskom festivalu 2022. nastupit će i Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic, Umek, Buč Kesidi, Tijana T, Farrago i mnogi drugi. Zbog ogromnog interesa publike iz cijele regije i Europe cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 4. travnja do kraja dana!

Nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom, ovogodišnja festivalska sezona u Hrvatskoj po predviđanjima bi trebala imati rekordne brojke, a događaj kojim sve počinje upravo je Sea Star u Umagu. Bit će to ujedno i prvi festival na otvorenom u 2022, na kojem će nastupiti apsolutno vodeća svjetska i regionalna trap imena. Artisti koji su proteklih mjeseci punili klubove u laguni Stella Maris nastupat će na dvije glavne pozornice – Tesla Stageu i Nautilus Areni, smještenoj unutar ATP stadiona.

Upravo objavljeno pojačanje programa u Umag će dovesti vlasnike tri fantastična albuma objavljenih u proteklih šest mjeseci. Grše će predstavit