Festival kojim počinje ljetna sezona, umaški Sea Star, zaključao je moćnu trap postavu svog novog izdanja. Uz ranije najavljene Iggy Azaleu, Senidah, Vojka V, Kuku$, Buntai i z++, u lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja stiže superjaki regionalni gang kojeg čine Grše, Bore Balboa, 30Zona, Mimi Mercedez, Muha, Tam, Alokin, Rasheed i Traples. Na prvom velikom hrvatskom festivalu 2022. nastupit će i Amelie Lens, Dubioza Kolektiv, Meduza, Topic, Umek, Buč Kesidi, Tijana T, Farrago i mnogi drugi. Zbog ogromnog interesa publike iz cijele regije i Europe cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 4. travnja do kraja dana!

Nakon dvije godine pauze uzrokovane pandemijom, ovogodišnja festivalska sezona u Hrvatskoj po predviđanjima bi trebala imati rekordne brojke, a događaj kojim sve počinje upravo je Sea Star u Umagu. Bit će to ujedno i prvi festival na otvorenom u 2022, na kojem će nastupiti apsolutno vodeća svjetska i regionalna trap imena. Artisti koji su proteklih mjeseci punili klubove u laguni Stella Maris nastupat će na dvije glavne pozornice – Tesla Stageu i Nautilus Areni, smještenoj unutar ATP stadiona.

Upravo objavljeno pojačanje programa u Umag će dovesti vlasnike tri fantastična albuma objavljenih u proteklih šest mjeseci. Grše će predstaviti svoj “Platinum”, Bore Balboa izdanje “I V A N”, a 30Zona svoj drugi album “300”. Ženskoj hip hop postavi predvođenoj Iggy Azaleom i Senidom pridružuju se još tri glasne dame: jedna od najpoznatijih regionalnih reperica Mimi Mercedez, te nadolazeće zvijezde Muha i Tam. Uz njih svoje nastupe su potvrdili talentirani Alokin, DJ Rasheed te članovi riječkog trap kolektiva Traples. Zajedno s ranije objavljenim Vojkom V, z++ i grupama Kuku$ i Buntai, ovaj lineup čini svojevrstan festival unutar festivala.

Najavljeni Cypress Hill su odlučili odgoditi ovogodišnju europsku turneju planiranu za proljeće, pa time i nastup na Sea Star festivalu. Trenutno se s grupom pregovara o nastupu na festivalu 2023. godine, a čim se postigne dogovor bit će službeno objavljen.

Ovogodišnji Sea Star festival održat će se 27. i 28. svibnja u laguni Stella Maris u Umagu, a nastupe su potvrdili Iggy Azalea, Amelie Lens, Dubioza kolektiv, Senidah, Buč Kesidi, Meduza, Topic, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, 30zona, Mimi Mercedes, Insolate, Brina Knauss, Kuku$, Buntai, Muha, Tam, Alokin, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja, Rasheed i Traples, dok će još imena biti potvrđeno u sljedećim tjednima.

POVOLJNIJE ULAZNICE DO 4. TRAVNJA!

U prodaji se već nalaze festivalske ulaznice po promo cijeni od 259 kn, uz uštedu od 30%, što je iznos koji će vrijediti najkasnije do ponedjeljka 4. travnja u 23:59.

Kompletna ponuda ulaznice i smještaja može se pronaći na Ulaznice sekciji službenih stranica festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine.