Zvijezde na ovogodišnjem SeaStaru neće plesati samo na čarobnim pozornicama umaškog Stella Marisa – brojne poznate ličnosti dolaze na festival i uživati u sjajnim nastupima i vrućim tulumima!

Najpoznatija hrvatska blogerica i hit spisateljica Andrea Andrassy na SeaStaru otvara svoju uzbudljivu ljetnu sezonu. “Najdraži dio godine mi je kad počnu festivali jer to znači da dolazi ljeto! Zato se jako veselim Sea Staru, a osim nastupa Robina Schulza, Paula Van Dyka i drugih, veseli me i moje omiljene dnevne aktivnosti – sunčanje i kupanje!”, kaže Andrea.

Svoj drugi SeaStar festival željno očekuje i splitski pjevač Luka Nižetić. “Naročito se veselim Hurtsima, koje još nisam imao prilike poslušati uživo. Sudeći po prošlogodišnjoj organizaciji i zabavi, ove će godine ‘gorjeti’! Jedva čekam!”, kaže Luka i priznaje da ga je prošlogodišnje, prvo izdanje SeaStar festivala, ugodno iznenadilo organizacijom ali i glazbenim odabirom.

Lukin kolega Damir Kedžo upravo će na Sea Staru proslaviti trideseti rođendan. “Line-up je ludilo, pogotovo ovaj hrvatski! Sudeći po prošlogodišnjim komentarima, to je idealno mjesto za proslavu rođendana!”, oduševljeno će Kedžo, uz komentar kako se najviše veseli koncertu Krankšvestera!

Putem dobre glazbe i odličnih provoda kreće i Kedžina prijateljica Zsa Zsa, omiljeno novo lice domaće glazbene scene. “Tijekom godine sam prava penzionerka, ali poludim čim namirišem ljeto i samo me vuče negdje na party… Jedva čekam Sea Star da se malo vratim u život!” poručuje Zsa Zsa i dodaje da se nakon “lude godine” odlučila počastiti odmorom u Umagu!

Ništa manje dinamičnu godinu imala je i TV voditeljica Antonija Blaće, još jedna od VIP gošći Sea Star festivala. “Dobar glas daleko se čuje –