Zvijezde na ovogodišnjem SeaStaru neće plesati samo na čarobnim pozornicama umaškog Stella Marisa – brojne poznate ličnosti dolaze na festival i uživati u sjajnim nastupima i vrućim tulumima!

Najpoznatija hrvatska blogerica i hit spisateljica Andrea Andrassy na SeaStaru otvara svoju uzbudljivu ljetnu sezonu. “Najdraži dio godine mi je kad počnu festivali jer to znači da dolazi ljeto! Zato se jako veselim Sea Staru, a osim nastupa Robina Schulza, Paula Van Dyka i drugih, veseli me i moje omiljene dnevne aktivnosti – sunčanje i kupanje!”, kaže Andrea.

Svoj drugi SeaStar festival željno očekuje i splitski pjevač Luka Nižetić. “Naročito se veselim Hurtsima, koje još nisam imao prilike poslušati uživo. Sudeći po prošlogodišnjoj organizaciji i zabavi, ove će godine ‘gorjeti’! Jedva čekam!”, kaže Luka i priznaje da ga je prošlogodišnje, prvo izdanje SeaStar festivala, ugodno iznenadilo organizacijom ali i glazbenim odabirom.

Lukin kolega Damir Kedžo upravo će na Sea Staru proslaviti trideseti rođendan. “Line-up je ludilo, pogotovo ovaj hrvatski! Sudeći po prošlogodišnjim komentarima, to je idealno mjesto za proslavu rođendana!”, oduševljeno će Kedžo, uz komentar kako se najviše veseli koncertu Krankšvestera!

Putem dobre glazbe i odličnih provoda kreće i Kedžina prijateljica Zsa Zsa, omiljeno novo lice domaće glazbene scene. “Tijekom godine sam prava penzionerka, ali poludim čim namirišem ljeto i samo me vuče negdje na party… Jedva čekam Sea Star da se malo vratim u život!” poručuje Zsa Zsa i dodaje da se nakon “lude godine” odlučila počastiti odmorom u Umagu!

Ništa manje dinamičnu godinu imala je i TV voditeljica Antonija Blaće, još jedna od VIP gošći Sea Star festivala. “Dobar glas daleko se čuje – o SeaStaru slušam još od prošle godine, pa sam odlučila i krenuti put Umaga ove godine! Odmor uz more i glazbu nakon uzbudljive i naporne TV sezone – jedva čekam!”, kaže Antonija.

Za festival se užurbano sprema i spisatelj i maneken Dean Pelić. “Drago mi je da jedan festival kao što je Sea Star postoji u Hrvatskoj! Prošle godine nisam mogao prisustvovati, zato ove godine jedva čekam vidjeti kako to sve izgleda. Ne sumnjam da će biti prva liga!”, kaže Dean, koji je rodom upravo iz Umaga, pa je, dodaje, posebno ponosan što je njegov rodni grad dobio ovakav festival.

Dolazak na SeaStar festival najavile su i radijska voditeljica Tatjana Jurić te druge poznate osobe, a brojni mladi blogeri, YouTuberi i influenceri omogućit će vam da festival pratite iz njihova kuta – na svim digitalnim platformama!

Sea Star Festival održava se od 24. do 27. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu. U dva centralna dana, petak i subotu, deseci tisuća mladih iz cijelog svijeta zabavljat će se na Addiko Tesla Stageu, Nautilus Areni i ostalim pozornicama uz neka od vodećih svjetskih i regionalnih imena kao što su Robin Schulz, Hurts, Paul van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Ofenbach, Tram 11, Edo Maajka, Krankšvester, Nipplepeople, Krešo Bengalka, Boris Štok, Detour, Senidah feat AMN, Dječaci i Sajsi MC, techno virtuozi Luke Slater, Francois X, Tommy Four Seven, Toxic, Ivan Komlinović, Ian F. i DJ Jock te sjajna DJ reprezentacija u kojoj igraju Filatov & Karas, MATTN, VRH, Tekitoka, Lutemania, kao i Sin, Kiki Belluci i duo Jeulz X Hubris koji će nastupiti na Silent Octopus stageu i izvođači iz Exotic Lagune koje predvode MC Choma, DJ Tender, DJ Sesha, Samba Show & Tito. Welcome party u četvrtak 24. svibnja održat će se na tri pozornice – Silent Octopus, Exotic Laguna i Jagermeister Beach Groove, dok će se Closing party dogoditi u nedjeljno jutro kao nastavak subotnjeg programa, a nastupiti će Dejan Milićević, After Affair, Aney F i AM:PM.

Festivalske ulaznice po 279 kn samo do 18. svibnja

Aktualna cijena festivalskih ulaznica od svega 279 kn na snazi će biti najkasnije do ponoći s 18. na 19. svibnja ili ranije, ako isteknu osigurane zalihe. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima te online u sustavima Ticket Shop i Entrio. Osim festivalskih ulaznica u ponudi su dnevne ulaznice od 169 kn za petak i 179 kn za subotu te VIP Gold ulaznica od 749 kn, a njihove cijene ostaju nepromjenjene.