Publika ovogodišnjih EXIT i Sea Star festivala premijerno će doživjeti nastup multitalentirane R&B senzacije INIKO koji su danas predstavili svoj novi singl „Armor“. „I don’t need armor / I’m more than brave / Gotta go harder / I will not be a slave“ zakucavaju u refrenu Iniko i zaključuju da nisu „niti sin, niti kćer, nemaju etiketu, ni ime“. Izuzetno ritmičan i energičan novi singl nastavlja tamo gdje je megahit „Jericho“ stao i u manje od tri minute sažima cijelu filozofiju ovih svestranih kantautora.

Autentični, iskreni i beskompromisni Iniko inspiraciju crpe iz vlastitih osjećaja i iskustava, bez ikakvog pretvaranja i fasada. INIKO su se istaknuli svojim hit singlovima „Caught a Body”, „Motion” te The King’s Affirmation” koja je nastala kao prerada pjesme „Do We Have a Problem” Nicki Minaj  i Lil Babyja, a postala je viralna u samo jednom danu. Vanzemaljski vokali, besprijekorna produkcija i svemirski spotovi privlače sve više fanova diljem svijeta. Posebno su voljeni na društvenim mrežama, osobito na TikToku gdje imaju preko 4 milijuna pratitelja i na Instagramu gdje je njih više od 2 milijuna. 

Dosad daleko najveće brojke skupio je singl „Jericho” objavljen u travnju 2023. koji je samo na Spotifyju preslušan više od 115 milijuna puta. INIKO